Targul Parada Modei in Clubul Control din Bucuresti

Please select a featured image for your post

Luna decembrie este luna cadourilor si a targurilor de cadouri. Parada Modei care va avea loc pe 28 noiembrie in clubul Control din Bucuresti nu este neaparat un targ de cadouri, dar garantat vei gasi niste comori ascunse, demne de a impodobi prietenele sau rudele tale de sex feminin.

Deci, de ce sa ne miscam noi oasele obosite sambata pana in clubul Control (pe strada Academiei, langa Arhitectura) sa vedem ce se intampla la Parada Modei. Pai in primul rand pentru ca intrarea este libera, spre deosebire de multe alte targuri de haine si de accesorii.

Citeste si:  Marirea si modelarea buzelor

In al doilea rand, in afara de produse de cumparat, vor fi si lucruri de vazut. Manifestari artistice si proiectii video interesante.

Dar cel mai bun lucru la Parada Modei este Line-up-ul de comercianti care te va astepta acolo.

Acarete: In mainile celor de la Acarete, plasticul se transforma in mini opere de arta. Colierele, inelele si brosele Acarete sunt un must in tinuta oricarei domnisoare de oras.
Burp: Fetele de la Burp sunt mai mult decat niste artiste handmade, sunt prietenele tale. Iar accesoriile create de ele reflecta pe deplin atitudinea lor jucausa si prietenoasa. Sunt ceva mai weird si colorate si probabil nu se potrivesc unei tinute de birou, dar pentru iesit in oras sau la un concert sunt numai bune.
Skinny Bunny: Skinny Bunny este creatia unei fete care a transformat desenul ei simplu si stilizat cu un iepuras intr-o industrie (si masina de bani)
Mekanik Pin: Designerii de la Mekanik Pin se gandesc la modele avangardiste si nonconformiste pentru mini-insignele lor.
Noko.ro: Ne plac jachetele de la Noko si speram sa vedem si alte masuri la targ.

Citeste si:  Dieta lui Kim Kardashian

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.