Targuri de vintage in luna cadourilor

Please select a featured image for your post

Daca tot am adus vorba de targuri de cadouri, sa nu ignoram nici targurile de vintage, unde bloggeritele cu comori prin dulapuri prafuite presteaza puternic.

Targurile de vintage se aglomereaza din ce in ce mai mult. Sarbatorile sunt de vina. Nu-mi aduc aminte in timpul verii sa fi fost vreodata doua targuri de haine in acelasi timp, poate poate un targ de accesorii mai mititel si un targ de haine sa aiba loc simultan.

Targutu Vintage, 5 decembrie, Cluj, Club Casa Tranzit
Adresa: Str. Baritiu Nr. 16.

Targul Dar de Craciun, The Ark, 11-13 decembrie
SinSinColors si FRONT se afla la prima lor iesire in peisajul targurilor vintage Bucurestene si va invita prima editie a Targului Dar de Craciun, in perioada 11-13 decembrie 2009, in incinta The ARK (Calea Rahovei 196A). Intrarea din fericire este libera.

Participanti: LePetit Bazaar, Zasha by Adelina Ivan, Care?Cutare?, SinColors, Za-le Boutique, Charity Gift, PixieShoes, YourVintageWardrobe, Boutique4all si altii dar si muzica de la cel mai important magazin de viniluri din Bucuresti: Off the record, foite si filtre de la Smoking.ro, fotografie si pictura.

Citeste si:  Desert cu calorii putine

Targ-Usor, 12 decembrie, Deja-Fu
Pe 12 decembrie in cafeneaua Deja-Fu (Bd. Ferdinand 53-55, Bucuresti) va avea loc a 5 editie a targului de haine vintage, cadouri, bijuterii si accesorii Targ Usor. Acesta va fi deschis de la 11 la 20, iar intrarea este libera. Targul este organizat de Adrian Kiss si Studio Pierrot.

Targ Vintage and Handmade, 13 decembrie, La Scena
Site-urile Haine-vintage.ro si

Targul THE CLOTHES NEXT DOOR la Arenele Romane, 18-19 decembrie
Clothes Next Door a ajuns la editia a IV a, care va avea loc intre 18 si 19 decembrie la Arenele Romane. Targul va fi deschis intre orele 12 si 20, iar in targul incalzit de la Arene pot intra peste 100 de expozanti. Inca se mai cauta participanti care sa vanda. Daca esti interesata trimite un mail la ludwig.stefanie90[at]yahoo[dot]com.

Apropo, daca mai sunteti interesate de cadouri, sa stiti ca saptamana trecuta s-a deschis targul de cadouri de la Sala Dalles si de pe 4 decembrie are loc si Targul Cadourilor Destepte de la Carturesti, aflat la a patra sa editie.

Spor la cumparaturi!


5 Comentarii
  1. Nu m-as fi gandit sa caut cadouri in targurile de vintage..Oricum, cred ca gasim lucruri mult mai interesante decat cele gasite in mall-uri sau altfel de magazine.Cred ca e mai interesant sa primesti ceva vintage decat acelasi maimutoi pe care il are jumatate de oras,poate chiar mai scump decat ar trebui..

  2. foarte folositor acest articol pana acum nu mia dat prin cap sa cumpar cadouri de craciun din targuri vintage dar anul acesta voi face acest lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.