Terapii pentru a fi frumoasa II

REFLEXOTERAPIE/REFLEXOLOGIA – terapie in general abordata din perspectiva sanatatii, despre care nu contestam ca este esentiala pentru frumusetea noastra dar indraznim sa vorbim aici despre beneficiile estetice, mai putin subliniate cand se discuta acest tip de tratament alternativ.

– este o metoda de tratament eficienta, perfect sigura, fara reactii adverse si în acelasi timp o experienta placuta si relaxanta bazata pe masarea punctelor reflexe din talpa piciorului.
– marele avantaj al acestei metode de terapie este lipsa reactiilor adverse si a toxicitatii de orice fel, lucru important în conditiile în care corpul nostru este supus zi de zi la tot felul de agresiuni: stres, poluare, aditivi alimentari, medicamente de sinteza s.a.
– poate fi folosita cu succes si in tratarea problemelor estetice de genul: obezitate, celulita, retinerea lichidelor, cearcane, pete (care apar din cauza disfunctionalitatii unor organe precum ficatul – prin reglarea functionala a acestora).

Citeste si:  Secretele unei cure de slabire eficace

THALASSOTERAPIA (thalassa inseamna „mare” in limba greaca) – tratamentul estetic bazat pe apa si elemente de origine marina, bogate in saruri minerale si oligoelemente.
– poate include sedinte de sauna, cure balneare, masaje, impachetari cu alge (thalassalgo), inhalatii cu aerosoli marini.
– folosita cu succes pentru intretinerea si vindecarea pielii (pielea se iriga, devine mai rezistenta si mai moale), intretinerea parului, stimularea metabolismului, combaterea celulitei, alinarea durerilor provocate de artrita.

Citeste si:  Dezavantaje fast-food

MEZOTERAPIA – un procedeu nechirurgical prin care se introduc in structurile profunde ale tegumentelor diverse substante homeopatice, clasice si vitamine cu efect asupra celulitei si siluetei corporale precum si asupra calitatii tegumentare.
– indicata in medicina estetica pentru: tratamentele de intinerire a fetei (tratarea ridurilor), caderea parului, cicatrici cheloide, vergeturi – celulita, acnee.
– contraindicatiile mezoterapiei sunt in cazul bolilor acute, al tumorilor si al bolilor oncologice, al diabetului, herpesului, nevropatiilor si sindromului hemoragic.

MICRO – DERMOABRAZAREA – este o metoda de curatare non-invaziva a epidermei, constind intr-o exfoliere blanda si eficienta care indeparteaza stratul de celule moarte si impuritati de pe suprafata pielii, incurajind pielea sa se regenereze in mod natural.
– curata straturile superioare ale epidermei cu ajutorul unui fascicol de micro-particule antiseptice (de cristale de cornidon) care, dupa ce au atins si indepartat tesutul imbatranit sau vatamat de la suprafata, sunt aspirate printr-un tub cu vacuum.
– indicata pentru eliminarea: punctelor negre, porlori dilatati si incarcati, acneii, petelor, cicatricilor si semnelor, urmelor lasate de acnee si varsat de vant, pierderii tonusului pielii, hiperpigmentarii, tenului incarcat dupa expunerea la soare, tenului matur sau imbatranit, ridurilor, keratozelor.

Citeste si:  Farmec primeste de la Mos Craciun un nou website

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.