Top 5 Orase Europene pentru Shopping

Please select a featured image for your post

Se apropie vacanta de iarna si ar fi bine sa incepi sa-ti faci planurile. Daca vrei sa treci hotarele cu ocazia sarbatorilor de iarna, e bine sa stii unde se face cel mai tare Shopping din Europa. Nu de alta, dar poti sa faci cele mai tari cadouri de Craciun. 🙂

Viena

Viena este un oras superb iarna, bun pentru un shopping de turist cu venituri medii. Pe principala artera comerciala Maria Hilfstrasse vei gasi cele mai multe magazine de haine, accesorii, cosmetice si suveniruri. Preturile nu sunt mari, iar densitatea magazinelor iti permite sa-ti faci toate cumparaturile intr-un singur loc, fara sa pierzi toata ziua pe strazi. In weekend ai posibilitatea sa prinzi o naveta pana la Pandorf, un centru comercial al magazinelor de firma cu preturi low low LOW.

Citeste si:  Pielea ta vrea o pauza!

Istanbul

In Istanbul nu ajungi cu una cu doua. Este usor intimidanta capitala Turciei, dar merita efortul. Targurile, bazarurile si balciurile sunt pline de tot felul de deal-uri dementiale, dar ia aminte ca trebuie sa ai talent de negociere. Este considerata o insulta sa cumperi ceva fara sa te tocmesti cat de cat in privinta pretului. In cel mai rau caz, vanzatorii vor profita de naivitatea si nepregatirea ta in privinta obiceiurilor. Merita vizitat si Centrul Comercial Cevahir, cel mai mare mall din Europa si al doilea ca marime in lume.

Paris

Indiferent daca vrei high fashion, sau comori ascunse, Paris iti va satisface cele mai nebunesti visuri de shopaholic. Magazinele de pe Champs Elysees nu iti vor lasa numai o gaura buget. Or sa te aduca la faliment. Pe Rue du Faubourg Saint-Honore se afla magazine cu desfacere pentru Versace, Yves Saint Laurent si Hermes. Daca nu ai un buget substantial, reorienteaza-te catre Avenue Montaine, sau cartierul Marais. Tine ochii deschisi pentru balciuri si targuri care se tine saptamanal sau de doua ori pe saptamana in spatii deschise. Targul de la Porte de Clignancourt este cel mai mare si mai cunoscut din paris. Sezonul reducerilor este in luna ianuarie si in iulie.

Citeste si:  Sauna

Milan

Milan este capitala modei in Europa, dupa cum bine stim toate. Principalele artere comerciale sunt Via Montenapoleone (Gucci, Versace, Fratelli Rossetti, Prada, Cartier etc.), Via della Spiga (D&G, Sergio Rossi, Tod’s, Bulgari etc.) Via Sant’Andrea (Chanel, Armani, Moschino, Kenzo etc.), Via Manzoni, Via Borgospesso si Via Santo Spirito. Pentru shopping mai ieftin, viziteaza mallurile si outleturile din afara orasului. Sezonul reducerilor se imparte intre lunile iulie si ianuarie.

Citeste si:  Cum sa ai sani frumosi si fermi?

Barcelona

Barcelona este un oras al boemilor. Intr-adevar, in centru se aglomereaza magazine luxoase, dar farmecul shopping-ului in Barcelona rezida in colindarea buticurilor in cautarea unor comori ascunse. Pentru deliciuri ale papilelor gustative, viziteaza piata La Boqueria, unde te delectezi cu bomboane, fructe confiate si dulceturi. Sezonul reducerilor incepe in a doua jumatate a lunii ianuarie pana in februarie, si in perioada iulie-august.

Ai alte sugestii pentru shopping european de calitate? Te rog spune-ne!


Un comentariu
  1. eu recomand spania in general,am locuit cativa ani in valencia unde se gasesc haine de exceptie,branduri renumite sau nu,pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.