Tratamentele corporale: electrostimularea (VIDEO)

Toata lumea stie ca electrostimularea este un tratament corporal adjuvant in procesul de slabire, care transmite catre muschi impulsuri electrice prin intermediul unor electrozi asezati pe piele. Mai putini stiu, insa, cum se realizeaza, propriu-zis, acest tratament, in saloanele de intretinere corporala si cum arata aparatura folosita. Aceste lucruri si multe altele le veti afla din materialul video.

Citeste si:  Plan de alimentatie cu 5 mese pe zi

De retinut este ca orice tratament corporal trebuie sa fie precedat de o evaluare a starii fizice. Se foloseste un cantar special care masoara greutatea corporala, procentul de grasime si apa din corp, masa musculara si masa osoasa. In functie de aceste detalii si de rezultatul masuratorilor in centimetri, specialistul poate sa recomande un program complet de remodelare, care include diferite tratamente. Cel mai adesea, un program eficient este o combinatie de electrostimulare, masaj si impachetari.

Citeste si:  Intre 26 si 29 septembrie la ROMEXPO: cosmetice si moda

Material realizat cu sprijinul salonului Ideal Contour

Material realizat cu sprijinul salonului Ideal Contour


5 Comentarii
  1. acest tratament este daunator inimii si se resimte in timp. eu nu as apela la asa ceva.sunt multe alte metode care nu ne afecteaza sanatatea. plus ca o prietena de-a mea a apelata la asa ceva iar dupa 10 sedinte nu a avut nici nu rezultat vizibil.

  2. Am urmat la un salon de remodelare un program personalizat de doua luni: impachetari soc anticelulitic, electrostimulare si starvac si pot sa spun ca am slabit 6 kg. Plus ca celulita pe care o aveam pe coapse, acum nu se mai vede deloc. Daca apelezi la profesionisti si te tine punga ai rezultate, daca nu, nu.Iar daca esti obeza si iei doar un pachet de sedinte de electrostimulare ca nu-ti permiti mai mult, atunci las-o balta si nu te duce ca dai banii degeaba.

  3. Si eu am inceput sa fac electrostimulare de curand si pot spune ca sunt chiar multumita de rezultate, dar pe langa asta ma duc zilnic la sala. Pe mine ma relaxeaza foarte tare si o consider chiar utila in unele cazuri, dar cum spune si in video nu are efecte daca este facuta fara o dieta, fara procedee similare sau sport.

  4. daca trebuie sa mergi zilnic la sala si sa mai tii si dieta, la ce mai faci electrostimulare???? de fitze??? ca e ultima moda in domeniu? sau ca nu mai stii cum sa cheltuiesti banii? noroc cu voi dragelor ca altfel duducii si duducele care-si deschid astfel de afaceri ar da faliment

  5. Am facut 10 sedinte in 6 saptamani si am dat jos 7 kg , am tinut si o dieta in acea perioada..din cand in cand , dieta in functie de grupa sangvina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.