Trendurile 2012 in hairstyling, propuse de Wella Professionals

Wella Professionals aduce in scena trendurile in coafura pentru 2012. Patru concepte. Patru tipologii. Patru interpretari. Blaze, Grace, Celeste si Roxy sunt expresii ale creativitatii si inovatiei. O imagine futurista a hairdesign-ului.

Blaze sau femeia fatala. Este un trend caracterizat de contrast si definire, expresia unei pasiuni arzatoare. Tunsoarea este scurta cu taieturi ascutite si indraznete. Colorarea mizeaza pe contrast. Se vor regasi in el femeile care isi reinventeaza permanent pasiunea pentru sine.

Citeste si:  Machiajul unei mirese (video)

foto

Grace traduce prin intermediul hairstyling-ului muza moderna. Exprima sclipire, simplitate si rafinament. Iata de ce parul capata nuante aurii. Trend-ul este inspirat din stralucirea si puritatea naturii. Se adreseaza femeilor care iubesc sa fie in centrul atentiei si care intotdeauna aleg ce este cel mai bun.

foto

Celeste este vizionara. Translucida. Pura. Rece. Pare o frumusete imprumutata dintr-o alta lume. Are un aer misterios, este perfectionista si futurista.

Citeste si:  Cum ne descalcim parul?

foto

Roxy atrage toate privirile. Este extroverta, indrazneata si intepatoare. Trend-ul se inspira din cultura de club underground. Acesta este motivul pentru care femeia care il va adopta va fi in centrul atentiei. Fiecare miscare a sa este o declaratie si fiecare pas taie rasuflarea celor din jur.

foto


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.