Activitati outdoor

Avantejele sportului outdoor:
De departe, cel mai bun lucru la sportul outdoor este faptul ca beneficiezi de aer curat. Fie ca alergi in parc, fie ca iesi l ao plimbare cu bicicleta, vei simti diferenta intre cele doua si un alergat pe banda intr-o sala aglomerata. Profita de vremea buna.
E gratis, asa caacum nu mai nicio scuza. Decat sa te plangi ca nu ai bani de „aruncat” pe un abonament la sala de fitness. Echipeaza-te si iesi la un jogging matinal in parc cu colegul de camera.
Imbini utilul cu placutul: iesi cu gasca cu rolele, mergi cu prietenii la o plimbare sau fa un jogging nocturn cu colega de camera. Sportul n-a fost niciodata mai placut.
Dezavantajele sportului outdoor:
Faptul ca nu platesti un abonament, care sa te motiveze sa „te tii” de antrenament, iti permite sa fii delasator. Azi nu ai che, maine nu ai timp si te trezesti ca ai renuntat la programul strict pe care ti-l propusesei luna trecuta.
Nu e oricand la indemana. Dat fiind ca vremea mai are si apucaturi de capricioasa, cel putin jumatate de an vei fi tintuit in casa de ploi, ninsori, vant sau frig. Parcul nu e o zona tocmai prietenoasa cand vijelia se instaleaza comod.
Nu oricine are un parc la indemana. Daca cel mai apropiat parc e in capatul opus al orasului, cu siguranta te vei lasa descurajat de asta si vei renunta la ideea de a face sport.

Citeste si:  Masti cosmetice cu fructe de sezon

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.