Adaptarea alimentatiei la stilul de viata

Fiecare om in parte are propriul lui program. Traim intr-o lume agitata, in care oamenii alearga dupa un loc de munca stabil, dupa un salariu mai bogat, tocmai din acest motiv avem tendinta sa uitam sa ne ingrijim corpul. Este indicat sa incercam sa ne adaptam programul de masa in functie de treaba pe care o avem de facut, in functie de programul de la serviciu.
Un rol important in viata de zi cu zi il are fie scoala, fie locul de munca, de aceea trebuie sa incercam sa ne pastram dieta pe care o tinem atat la locul de munca si/ sau la serviciu, cat si acasa. Nu este suficient sa tinem dieta decat acasa, daca in rest renuntam la ea. Nu te lasa influentata de colegii de la locul de munca.
Pentru a avea o silueta de invidiat, trebuie sa ai o alimentatie corespunzatoare. Cel mai bine este sa iti adaptezi alimentatia la stilul tau de viata. Fiecare persoana are propriul program, propriul stil, propriul metabolism. In functie de aceste lucruri, trebuie sa iti creezi propriul tau program de alimentatie. De exemplu, in cazul in care ai un loc de munca foarte solicitant, e bine sa consumi mai mult alimente bogate in vitamina B. Daca te culci tarziu, bea mult suc de lamaie sau de portocale pe la ora 18:00. Daca vrei sa dormi bine, nu ocoli alimentele bogate in tritofan.
Un somn bun inseamna de asemenea o frumusete de durata si cel mai indicat ar fi sa nu va lasati influentate de moda regimurilor de pe internet. Trebuie sa ne creem un mod de viata sanatos pentru a avea o silueta de invidiat.

Citeste si:  Cum ne scapam pielea de celulita

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.