Alegere aroma parfum

Aroma parfumului este un lucru destul de personal. Ceea ce o persoana poate sa gaseasca prea puternic, o alta persoana poate sa gaseasca incredibil. Oamenii au diferite preferinte in termeni de parfumuri, asa cum se intampla si cu gusturile. Incearca diferite parfumuri in magazin, sau daca admiri parfumul cuiva, intreaba cu ce si-a dat. Procesul alegerii parfumului potrivit poate dura ceva timp, asa ca va trebui sa ai rabdare.
1. Evalueaza-ti parfumele preferate de acasa pentru a determina ce arome iti plac. Acest lucru este important, pentru a-ti fi mai usor la cumparaturi.
2. Du-te la magazin si cere mai multe testere.
3. ” Imprastie-ti” parfumul pe piele. Incearca fiecare tester in parte, pe piele, intrucat odata aplicat pe piele el isi modifica mirosul, si trebuie sa stii exact ce anume cumperi.
4. Dupa ce ai facut acest lucru, iesi din magazin si intoarce-te peste cateva ore. Vezi daca aroma pe care ai ales-o inca iti mai place. Daca da, inseamna ca este parfumul care ti se potriveste. Daca nu, te sfatuim sa mai cauti. Doar asa vei gasi ce iti place si ce ti se potriveste tie si personalitatii tale.

Citeste si:  Produse de par importante (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.