Alegerea antrenorului de fitness

Am spus-o si o mai spunem. Daca lucrezi cu un antrenor de fitness, rezultatele sunt garantate, intrucat el va elabora un program de lucru special conceput pentru tine. Un alt motiv pentru care este necesar un antrenor este acela ca te va motiva, si te va ajuta sa nu te abati de la programul de exercitii. Un antrenor poate sa iti arate ce exercitii sunt mai bune pentru corpul tau si sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai bun timp.
Pentru a gasi un antrenor bun pentru tine, urmareste cativa pasi:
1. Alege un antrenor cu experienta in fitness, un antrenor calificat.
2. Asigura-te ca antrenorul este certificat de organizatia nationala, precum Academia Nationala a Medicinei Sportive, etc.
3. Opteaza pentru antrenor care sa iti placa. Daca iti place compania cuiva, este foarte posibil sa petreci mai mult timp la sala.
4. Da afara antrenorul daca anuleaza sau daca intarzie la intalniri. Antrenorul trebuie sa fie persoana care sa te inspire, nu sa te duca cu vorba.
In cazul in care nu iti place persoana pe care ai ales-o, fii convinsa ca esti libera sa o schimbi oricand.
Daca consideri ca exercitiile pe care te-a pus sa le executi sunt mult prea grele pentru tine, nu ezita sa discuti cu el si sa ii spui. Programul de fitness trebuie sa fie o activitate placuta, relaxanta, nu stresanta. De aceea ideal ar fi ca acest program sa fie conceput impreuna cu tine. Astfel va veni in intampinarea nevoilor si cerintelor tale.

Citeste si:  Alegerea vopselei de par (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.