Alimente care scad pofta de mancare

Scaderea apetitului este o tehnica folositoare in pierderea kilogramelor in plus si controlarea greutatii. Apetitul, asemanator foamei, inseamna pofta de mancare. Anumite alimente consumate inainte de masa ca primul fel pot controla acest apetit si prelungi perioada dintre mese.
Indicele glicemic arata cat de repede ridica un aliment zaharul din sange. Alimentele care sunt scazute in indice glicemic, cu o rata de 55 sau mai putin, permit o eliminare gradata a energiei si o incetinire a cresterii zaharului din sange. Acest proces scade apetitul, prelunging timpul in care un individ se simte satul dupa o masa. Alimentele cu un indice glicemic scazut includ toate fructele si legumele, pastele si painea neagra.
Alimentele cu o cantitate mare de fibre dietetice asigura o multime de beneficii organismului. Fibrele ajuta la o digestie buna si controleaza nivelul zaharului din sange.
Alimentele scazute in densitatea energiei care asigura un continut caloric mic atunci cand sunt consumate in cantitati moderate.

Citeste si:  Pregateste-ti geanta de machiaj pentru vacanta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.