Aparitie vergeturi

In timp ce poti aprecia culorile roz si rosu, nu inseamna ca vrei neaparat sa le porti pe piele. Din pacate, acele ” zgarieturi” adanci pot deveni o parte din tine la un anumit punct al vietii tale.
Vergeturile sunt asociate in general cu sarcina si sunt mai comune la femei.
Nimeni nu stie exact ce anume le cauzeaza, desi anumiti doctori cred ca apar din cauza hormonilor asociati cu anumite schimbari in corpurile naostre. Unii oameni se aleg cu astfel de semne, in timp ce altii nu. Daca cineva in familie le-a avut, sansele ca si tu sa le dezvolti, sunt mai mari.
Daca vergeturile au aparut cand erai tanara, exista ceva speranta. Ele dispar dupa pubertate. Bineinteles, vestile proaste sunt ca le-ai obtinut ca adult, si ca probabil nu duc nicaieri. Partea buna este ca ele nu cauzeaza probleme de sanatate. Exista de asemenea lucruri pe care le poti face pentru a le evita si pentru a evita ca ele sa devina mai severe.
Un numar excesiv de vergeturi poate indica faptul ca ceva nu este in regula. Pot aparea atunci cand iei in greutate, cand ai probleme cu glanda renala.
Vergeturile apar atunci cand pielea este intinsa la maxim si ea cedeaza. Dar unii doctori sugereaza faptul ca sunt cauzate de schimbari hormonale pe care corpul nostru le experimenteaza atunci cand luam in greutate.

Citeste si:  Frumusetea in jurul lumii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.