Aplicarea corecta a autobronzantului

Auto-bronzantele sunt o modalitate sanatoase de a obtine acel look bronzat fara sa stai prea mult la soare, sau, mai rau, fara sa te duci la solar, intr-un cuvant, fara sa te expui la razele ultraviolete atat de daunatoare pielii. Problema cu auto-bronzantele este aceea ca piele de pe corpul nostru este de diferite texturi, pe alocuri mai subtire, pe alocuri mai groasa, si aceste variatiuni in tonul pielii vor rezulta intr-un bronz neuniform atunci cand autobronzantul va fi aplicat. Trucul consta in asigurarea unui bronz care sa arate cat mai natural cu putinta. Tocmai de aceea trebuie sa aplici autobronzantul in strat mai subtire acolo unde pielea este mai subtire, precum zona genunchilor, incheieturile, gleznele si coatele, si apoi se aplica lotiunea in mod normal in celelalte zone.

Citeste si:  Cum sa obtii tunsoarea visata

Exfolierea

Pielea moarta, uscata poate absorbi mai mult auto-bronzant si rezultatul va fi unul nu tocmai placut. Inainte sa folosesti un autobronzant ar trebui sa iti faci un dus si sa aplici un gomaj pe piele pentru a indeparta celulele de piele moarta. Spala-te bine apoi cu un sapun. Atunci cand iesi din dus, pielea ta este uscata. Incearca sa indepartezi toata apa de pe piele si aplica autobronzantul. Se spune ca este mai bine ca intai sa iti hidratezi pielea cu o lotiune si apoi sa aplici autobronzantul, insa se pare ca mai eficient este sa aplici autobronzantul direct pe pielea uscata.

Citeste si:  Totul despre vitamina A

Aplicarea

Incepe acest procedeu prin folosirea unor manusi din latex. Daca alegi sa nu folosesti manusi, spala-te pe maini de cateva ori in timp ce aplici crema pentru ca mainile tale au capacitatea de a absorbi multa lotiune. Prea multa lotiune aplicata de pe maini poate sa rezulte intr-un bronz neuniform. Aplica autobronzantul in sectiuni mici, folosind miscari circulare. Zona din spatele genunchilor este destul de tricky, asa ca aplica mai putina crema acolo. Aminteste-ti faptul ca intotdeauna poti sa reaplici daca ti se pare ca nu esti suficient de inchisa la culoare, dar este greu sa indepartezi autobronzantul odata ce l-ai aplicat.

Citeste si:  Cele mai frumoase femei ale lumii

Repararea greselilor

Atunci cand culoarea apare si descoperi ca ai locuri minore sau zone mici care ar fi trebuit sa fie bronzate, poti sa repari aceste zone cu putina crema.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.