Aplicarea fondului de ten in mod profesionist (video)

In tutorialul de astazi va prezentam modalitatea prin care puteti sa va aplicati fondul de ten in mod frumos, exact ca un profesionist.
Urmariti tutorialul pentru a afla mai multe despre tainele machiajului.
Cea care ne va invata cum sa aplicam fondul de ten in mod corespunzator este makeup artistul Jenny Carol.
Modelul prezentat are peste 40 de ani, deci are un tip de piele matur. Acest tip de piele este mai degraba uscat, si nu gras.
Tocmai de aceea, se va aplica fond de ten care sa hidrateze tenul.
Se foloseste un fond de ten lichid care trebuie ales astfel incat sa se potriveasca foarte bine cu culoarea tenului tau. Anumite persoane considera ca trebuie sa foloseasca un fond de ten de culoare mai inchisa pentru a nu avea un ten palid. Nu este corect. Daca nu iti doresti un ten palid, atunci poti folosi un bronzer.
De asemenea, trebuie sa folosesti un fond de ten care sa se potriveasca cu tipul tau de piele. In cazul nostru, un fond de ten mai hidratant.
Se aplica fondul de ten folosindu-se o pensula. Se pot folosi de asemenea si degetele, sau un buretel. Insa de preferabil este pensula, intrucat buretelul tinde sa atraga bacteriile, prin urmare trebuie schimbat mai des, decat pensula, care daca este ingrijita in mod corespunzator poate dura o viata.
Se aplica apoi putina pudra, concentrandu-ne pe fata, nu pe ochi. Daca punem pudra pe ochi, atunci aceasta va accentua ridurile si acesta nu este un lucru pe care ni-l dorim.
Daca ai tenul gras, atunci este indicat sa folosesti un fond de ten care nu contine ulei.

Citeste si:  Greseli frecvente de alimentatie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.