Avantaje si dezavantaje gene false

Folosirea genelor false poate sa fie o optiune excelenta daca vrei sa iti maresti lungimea si volumul genelor fara sa foloseste tone de rimel de fiecare data cand vrei sa iti pui in evidenta genele. Totusi, exista atat avantaje, cat si dezavantaje ale purtarii genelor false, si este bine sa fii constienta de toate aceste lucruri atunci cand te decizi sa apelezi la aceasta solutie.

Avantajele purtarii genelor false

Iata cateva dintre cele mai proeminente avantaje ale genelor false:
– Iti imbunatatesc infatisarea. Extensiile de gene sunt un mod perfect pentru a-ti imbunatati aspectul fizic si sa iti acorzi gene lungi si frumoase, daca nu le ai asa de la mama natura. Aceste extensii sunt de asemenea disponibile in diferite lungimi si culori, care te ajuta sa alegi genele care sunt similare cu ale tale.
– Sunt foarte conveniente. Extensiile de genele sunt extrem de conveniente din moment ce ele dureaza pana la cateva luni, in functie de tipul de gene pentru care optezi. Acest lucru pentru sa fie foarte folositor daca vrei sa eviti sa cheltui foarte multi bani.
– Sunt versatile. Extensiile de gene sunt foarte versatile in sensul ca ele pot fi purtate la orice ocazie. Poti sa folosesti chiar rimel sau le poti purta asa, simplu, pentru un look mai casual.

Citeste si:  Machiaj de seara by Penelope Cruz (video)

Dezavantajele purtarii genelor false

Urmatoarele sunt doar cateva dintre dezavantajele pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte de a-ti pune gene false:
– Necesita o perioada lunga de aplicare. In majoritatea cazurilor, extensiile de gene aplicate de profesionisti dureaza intre una si doua ore sa fie aplicate, ceea ce poate sa fie putin cam inconfortabil.
– Sunt costisitoare. Poti sa te astepti sa cheltui destul de multi bani pe aplicarea genelor.
– Necesita ingrijire excesiva. Extensiile profesionale de gene necesita de obicei inlocuirea lor intre 6 si opt saptamani.

Citeste si:  Tratamente anti-imbatranire

Genele false sunt o solutie excelenta daca vrei sa iti pui in evidenta ochii si sa ai gene lungi si cu volum. Totusi, pentru ca exista atat avantaje, cat si dezavantaje ale purtarii genelor false, depinde numai de tine decizia pe care o vei lua.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.