Beneficii cartofi dulci

Cartofii dulci se consuma de peste 10 000 de ani. Ceea ce multi probabil ca nu stiu sunt beneficiile pe care acesti cartofi le aduc.
Vitamine si nutrienti
Cartofii dulci sunt o sursa excelenta de numeroase vitamine si nutrienti. Printre acestia se includ vitamina A, vitamina B6, vitamina C, fier, magneziu, potasiu si fibre.
Beta-caroten
Cartofii dulci contin la fel de mult beta-caroten ca si morcovii. Beta-carotenul este asociat cu prevenirea cancerului, bolilor de inima, astmului si reumatismului.
Antioxidanti
Cartofii dulci contin si antioxidanti, care ajuta la indepartarea radicalilor liberi din organism, protejand celulele de la distrugere si reparand celulele distruse.
Si daca va faceti griji in ceea ce priveste silueta, trebuie sa va spunem ca daca sunt consumati in cantitati moderate, impreuna cu exercitii fizice, nu va vor afecta in nici un fel.

Citeste si:  Cum sa mancam mai putin

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.