Beneficiile protectiei solare

Crema pentru protectie solara este esentiala pentru piele ori de cate ori ne expunem la razele soarelui. Descopera care sunt beneficiile cremei pentru protectie solara si ce i se poate intampla pielii daca nu se aplica nici o protectie.
Folosirea unei creme pentru protectia solara este buna nu numai vara, ci pe intreg parcursul anului. Este adevarat totusi ca in zilele calde ale verii deshidratarea si razele ultraviolete ataca mai puternic pielea.
Crema pentru protectie solara a fost creata pentru a proteja pielea impotriva razelor daunatoare ale soareului. In timpul verii, aceste raze sunt cele mai puternice, prin urmare, efectul lor distrugator este si mai mare. Soarele este cel mai aproape de Pamant in timpul verii, prin urmare nivelul radiatilor solare este mai mare. Razele soareului pot face rau atunci cand ne expunem prea tare. Este adevarat ca putina expunere face bine organismului nostru, dar nimic facut fara protectie si in mod excesiv nu poate fi benefic. Crema pentru protectie solara vine ca o solutie protectiva impotriva razelor solare.
Supraexpunerea la razele solare poate conduce la :
– arsuri
– cancer de piele
– imbatranirea prematura a pielii
– pete pe piele
– dezvoltarea ridurilor si liniilor fine
– uscarea excesiva a pielii
Acestea sunt doar cateva dintre efectele expunerii la soare, asa ca asigura-te ca folosesti lotiune ori de cate ori te expui. Lumina UV poate penetra si norii, asa ca nu te gandi ca ei iti vor oferi protectie.
Ingredientele continute de crema pentru protectie solara au abilitatea de a absorbi, dispersa sau reflecta radiatiile solare. In acest mod se protejeaza pielea. Pentru ca pielea deschisa la culoare este mai expusa la arsurile solare decat pielea inchisa la culoare, s-au creat creme cu diferiti factori de protectie SPF. Cu cat numarul este mai ridicat, cu atat protectia este mai mare. Pentru a determina ce tip de protectie SPF ai nevoie, inmulteste numarul de ore de care are nevoie sa se arda cu numarul aratat pe crema. Rezultatul va fi numarul de minute in care pielea ta va fi protejata. Cu cat factorul de protectie SPF este mai mare, cu atat durata de protectie va fi mai mare.
Protejeaza-te pe tine si pielea ta, si nu vei regreta, pentru ca protectia ii va permite pielii sa aibe un aspect tanar mai mult timp.

Citeste si:  Make up tips 2012

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.