Cea mai potrivita forma a unghiilor

Unghiile noastre sunt cea mai buna carte de vizita a noastra, prin urmare trebuie sa le mentinem sanatoase si frumoase. Totusi, nu este numai pila de unghii pe care o folosim cea care face diferenta, ci si forma unghiilor noastre, de asemenea. Daca nu stii cum sa-ti alegi cea mai buna forma a unghiilor, arunca o privire la aceste sfaturi de baza, ca o sursa de inspiratie.
Chiar daca alegerea formei unghiilor este o problema de preferinte personale si stil, exista cateva lucruri pe care o femeie ar trebui sa le stie si sa le ia in considerare inainte sa optezi pentru unghii patrate sau rotunde. Dupa cum mainile si unghiile reprezinta un simbol de frumusete si feminitate fiind cea mai buna carte de vizita, este important sa urmezi o anumita rutina de ingrijire si sa gasesti cea mai potrivita forma pentru unghiile tale.
Cu totii iubim mainile frumoase, cu degete lungi si delicate si cu unghii perfecte. Totusi, din moment ce acest lucru nu este posibil la toate persoanele, ar trebui sa stii ca in functie de forma naturala si de marimea naturala si forma unghiilor tale doar cateva culori si forme ti se potrivesc.
O forma bine aleasa nu numai ca te va ajuta sa obtii un look mai delicat si mai stilat pentru mainile tale, ci poti de asemenea sa iti sporesti increderea de sine. Prin urmare, ori de cate ori simti ca ai opta pentru un trend specific, ar trebui sa te gandesti de doua ori si sa alegi ceva care sa ti se potriveasca. Uita de cine ce poarta si descopera forma speciala a unghiilor care ti se potriveste si te face sa te simti bine.
Exista patru tipuri de forme de unghii: rotunde, patrate, ovale sau ascutite, fiecare din aceste forme functioneaza pentru anatomia specifica a degetelor. In ciuda faptului ca poti sa gasesti cateva similitudini intre unghii, existe cateva forme si marimi diferite, si este greu sa gasesti doua persoane avand unghii identice.
Unghiile patrate arata excelent pe degete lungi si subtiri, in timp ce degetele si mainile mici le prefera pe cele ascutite. Daca ai unghii mici, opteaza pentru o forma rotunda, in timp ce forma ovala este potrivita pentru degetele scurte si groase. Daca unghiile tale au diferite forme, cea patrata este cea mai potrivita.

Citeste si:  Obtinere bronz

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.