Cel mai usor mod de a slabi

Mersul pe jos a fost intotdeauna cel mai usor mod pentru a ramane activa si in forma, dar acum cu ultima moda a fitness-ului am uitat de mersul pe jos, conformandu-ne in rutina salii de gimnastica.
Poate cateva dintre voi au auzit de „mersul Nordic” . Vine din Finlanda acolo unde a transformat complet sanatatea natiunii. Sistemul de ” mers nordic” foloseste pantofi speciali . Ajuta la arderea mai rapida a caloriilor intr-un mers normal.
Multi oameni care il practica spun ca se simt mult mai bine decat in mersul normal si nu li se pare greu deloc, chiar daca este totusi un exercitiu fizic destul de greu.
Singurul lucru de care ai nevoie sunt pantofii aceia speciali si niste pantaloni in care sa te simti bine.
Retine ca trebuie sa incerci sa mergi cat mai natural cu putinta.
Precum Yoga si Pilates mersul pe jos face extrem de bine corpului.
Sistemul puterii de a merge pe jos este cel mai comun mod de a merge pe jos.
Adu-ti aminte sa tii capul sus si sa nu te uiti in pamant niciodata.
Tine-ti coatele la 90 de grade.
In ziua de azi exista o multime de pantofi speciali creati pentru a arde mai multe calorii in timp ce mergem pe jos. Adu-ti aminte de asemenea ca trebuie sa mergi pe jos cel putin 30 de minute pe zi. Sa mergi pe jos este cel mai bun si cel mai usor mod de a ramane activa si de a pastra corpul sanatos si a arata bine.
Mersul pe jos este extrem de sanatos si face bine oricarei persoane. Sa mergem cel putin 30 de minute pe jos in fiecare zi.

Citeste si:  Menopauza ingrasa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.