Cele mai bune coafuri

Care este cea mai buna coafura pentru tine? Cea care este usor de mentinut sau cea care se poarta? Nici una, nici alta. Coafura perfecta, este, mai presus de toate, cea care functioneaza cel mai bine cu forma particulara a fetei fiecaruia si infatisarea ca un ansamblu.
Daca nu respectam aceste lucruri, putem crea un efect mai degraba respingator, in loc sa fie extravagant. Dar in timp ce solutia este simpla, o tunsoare este, dupa cum se stie, una permanenta. Atunci cand alegem una ar trebui sa luam in considerare daca ni se potriveste sau nu formei fetei noastre. Regula de baza care se aplica este: caracteristicile ascutite ale fetei ar trebui sa fie acoperite si nu scoase in evidenta.
Fata rotunda – par scurt
Caracteristica acestui tip de fata este ca este mare si lunga. Acestea sunt soft, fara margini ascutite. Coafurile scurte si voluminoase se potrivesc cel mai bine pentru ca subtiaza fata si obrajii par mai mici.
Fata ovala – tunsori asimetrice
Acest tip de fata are o frunte lata si un maxilar cu margini vizibile. In acest caz ar trebui sa optezi pentru tunsorile asimetrice cu un look soft care echilibreaza fata.
Fata triungulara – fara breton
Fetele acestea au barbia mica si fruntea lata. Multe coafuri merg cu acest tip de fata si majoritatea dintre ei sunt usor de realizat. Pentru a ajuta balanta intre o barbie mica si o frunte lata, opteaza pentru o tunsoare la baza umerilor si nu opta pentru un breton.
Acestea ar fi principalele lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa va tundeti.

Citeste si:  test

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.