Cele mai bune parfumuri pentru 2011

Mirosul unei femei este ceva de care ea are nevoie pentru a se identifica. Are nevoie sa fie confortabila cu mirosul respectiv. Se potriveste corpului sau, personalitatii sale si, bineinteles, ocaziei pentru care poarta parfumul. In timp ce majoritatea femeilro cumpara parfumuri despre care ele cred ca le-ar placea, ele ar trebui intotdeauna sa se mai gandeasca o data si sa obtina parerea unei persoane care sa fie sincera. Daca iti place mirosul, dar celor din jurul tau nu le place, atunci nu are rost sa mai porti acel parfum. Sa cumperi un parfum este o arta, o arta care poate sa fie performata cu ajutorul si sfaturile necesare. Si asta este exact ceea ce noi iti vom oferi in acest articol. Citeste mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune parfumuri pe care sa le porti in anul 2011.
Un parfum este unul dintre cele mai bune accesorii care pot fi purtate de catre o femeie. Este unul din primele lucruri pe care o persoana le observa atunci cand intri in contact cu ea, si ultimul lucru pe care si-l va aminti, desi, fizic, acea persoana nu mai este acolo. Deci, are sens sa purtam un parfum care ne accentueaza personalitatea. Unele dintre cele mai populare parfumuri ale acestui an sunt listate mai jos. Alege-le pe oricare dintre ele si te vei iubi chiar mai mult.
212 White Perfume – Carolina Herrera
Acesta este unul din acele parfumuri pe care barbatii le adora. Si pe buna dreptate, intrucat are aerul tipic al New York-ului in el. Un amestec divin de arome exotice.
Brit – Burberry
Nici o lista a celor mai bune parfumuri nu poate sa fie completa fara Burberry Brit in ea. Primul lucru care iti va placea la acest parfum va fi sticla pur si simplu adorabila. Amestecul superb de arome fac din acest parfum unul care poate sa fie purtat cu usurinta atat casual, cat si pentru ocaziile formale.
Lady Million – Paco Rabanne
Daca te-ai gandit ca reclamele la acest parfum erau pur si simplu fantazii, atunci trebuie neaparat sa iti cumperi acest parfum. In primul rand, design-ul sticlei este unul deosebit, dupa care, parfumul sexy combinat cu tonuri fresh il face pur si simplu de dorit.

Citeste si:  Machiajul petrecerilor de vara

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.