Cele mai bune tratamente pentru vergeturile vechi

Vergeturile sunt un adevar trist pentru multe femei. Sa scapi de ele este o problema. Asa ca multe creme pretind ca functioneaza doar pentru a-ti lua banii si a-ti lasa pielea la fel. Incercarea si eroarea este cel mai bun mod in care poti sa scapi de vergeturi. Tratamente diferite functioneaza pentru diferiti oameni.
Revitolul este o crema anti-vergeturi care ajuta la indepartarea vergeturilor. Aceasta crema contine ingrediente naturale care includ aloe vera, extract de seminte de grapefruit si vitamina A si E. Pielea absoarbe aceste ingrediente naturale. Crema reda elasticitatea pielii si structura de colagen.
Crema Palmer’s este un produs organic cu ingrediente naturale, incluzand vitamina E, colagen, unt de Shea, unt de cacao, ulei de levantica, elastina, etc. Aceste ingrediente penetreaza adanc pielea pentru a deschide vergeturile.
Decat sa cheltui sute de dolari pe creme pe care le folosesti saptamani intregi, mai bine foloseste uleiul de masline. Aplica ulei de masline la temperatura camerei pe vergeturi pentru a spori circulatia sangelui si pentru a reduce aspectul vergeturilor.
Pentru acele persoane care isi doresc cu orice pret sa scape de vergeturi, recomandam indepartarea cu laser. Consulta medicul dermatolog. Un laser puternic arde pielea in jurul vergeturilor pentru a ajuta la procesul de vindecare. Aceasta este o metoda extrema. Medicul iti va recomanda cu siguranta sa incerci mai intai creme inainte sa optezi pentru interventia cu laser, intrucat aceasta din urma este mai problematica, un pic dureroasa, se necesita o perioada destul de lunga de vindecare, avand in vedere ca stratul superior al pielii este distrus. Mai mult decat atat, o astfel de interventie este una si foarte costisitoare, nefiind accesibila tuturor. Exista totusi avantajul faptului ca rezultatele vor fi aproape imediate, spre deosebire de creme si lotiuni care necesita o perioada mai lunga de tratament pentru ca rezultatele sa inceapa sa apara.

Citeste si:  Slabiti, dar nu va pierdeti energia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.