Cele mai ciudate diete ale lumii

Dietele au devenit in ultimul timp cele mai cautate pentru rezolvarea problemelor obezitatii cu care se confrunta oamenii din intreaga lume. Cu tipul de atentie pe care acest subiect l-a capatat pana in prezent, indiferent de sursa, exista milioane de diete disponibile. Cateva dintre acestea sunt chiar eficiente si inovative. Dar majoritatea sunt prea dure pentru a fi incluse in viata zilnica a unei persoane. Exista de asemenea cateva diete care sunt extrem de ciudate. Unele dintre acestea sunt relatate in cele ce urmeaza:
O astfel de dieta ciudata, cum o numim noi, este si dieta cu viermi, dieta care a fost tinuta chiar si de celebritati. Aceasta dieta presupune ingerarea de pilule cu vieri. Teoria este ca viermii ajung in intestine si folosesc o parte a mancarii pentru propria lor supravietuire, prin urmare, corpul uman nu mai proceseaza toata mancarea. Oricat de eficienta ar fi aceasta dieta, noi o consideram o ideea mult prea neplacuta.
O alta dieta si mai stranie este dieta Jesus sau dieta Bibliei. Potrivit acesteia, oamenii trebuie sa manance doar alimente crude de doua ori pe zi. Oricat de sanatoasa ar parea aceasta dieta, oamenii vor fi lipsititi de energie.
Dieta cu banane este urmata de oamenii din Tokyo si presupune consumarea unui mic-dejun care consta in banane si apa. Aceasta dieta este preferata de fapt de oameni pentru ca promite slabirea rapida.
Dieta Frumoasei Adormite, asa cum spune si numele, are legatura cu mult, mult somn. Logica din spatele ei este ca o persoana mananca doar atunci cand este treaza. Daca dormim ore intregi atunci nu mai mancam, tocmai de aceea dieta sugereaza luarea unor sedative puternice. Dieta este dovedita stiintific ca fiind eficienta si in acelasi timp.
Cea mai ciudata si repugnanta dieta este una urmata de modelul pornografic Kim Kelly. Dieta, denumita Man Juice Diet, implica o formule cu proteine in care se poate slabi urmand o dieta care contine doar fluidele seminale ale unui barbat. Aceasta dieta a fost declarata ca fiind eficienta, dar, depinde daca stomacul fiecareia poate sa suporte aceasta idee.

Citeste si:  Ingrijirea gatului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.