Cele mai ciudate moduri de a slabi

Exista sute de modalitati prin care poti sa slabesti. Unele sunt eficiente in mod natural, altele sunt riscante, altele sunt amuzante si ciudate si altele sunt chiar bizare, atat de bizare incat nu poti crede ca exista oameni care sa apeleze intr-adevar la ele pentru a slabi. Acest articol iti ofera posibilitatea de a descoperi cinci dintre cele mai ciudate modalitati de a slabi ale ultimilor ani.
1. Acupunctura
Chinezii considera ca bolile sunt cauzate de un dezechilibru al Yin si Yang. Din aceasta cauza, doctorii chinezi si-au tratat pacientii obezi prin acupunctura.
Conform acestora, obezitatea este cauzata de un dezechilibru al zonei digestive si asta poate sa fie corectata prin aplicarea acelor in zonele corespunzatoare. Mai mult decat atat, prin tintirea anumitor puncte, metabolismul poate sa sporeasca, si apetitul sa fie limitat, grabindu-se astfel procesul de slabire. Aceasta metoda a devenit populara si in lumea vestica, dand rezultate bune. Acupunctura poate sa fie folosita pentru a trata alte probleme medicale, nu obezitatea.
2. Nicotina
Este cunoscut faptul ca fumatul poate suprima apetitul, prin urmare, foarye multe femei, dar si barbati folosesc fumatul ca o scuza pentru faptul ca vor sa slabeasca. Acest efect de suprimare al apetitului este cauzat de nicotina. Oamenii apeleaza la plasturii aceia cu nicotina in locul tigarilor , pentru a slabi. Totusi, este nerecomandabil sa folosesti astfel de plasturi in mod frecvent pentru ca nicotina este o substanta care creaza dependenta. Din moment ce exista atat de multe modalitati naturale prin care poti sa slabesti, ar trebui sa stai departe de substantele care iti pot face mai mult rau decat bine.
3. Dieta cu pasta de dinti
Inainte sa te apuci sa mananci tubul cu pasta de dinti, lasa-ne sa te informam de faptul ca aceasta dieta nu presupune ingerarea pastei de dinti. Aceasta dieta se refera la faptul ca scapi de poftele de mancare spalandu-te mai de spe dinti. Aceasta dieta functioneaza pentru ca aroma de menta lasata de pasta de dinti reduce pofta de mancare. Mai mult decat atat, sentimentul acela de dinti curati previne oamenii sa mai manance chiar daca le este cu adevarat foame. Aceasta dieta nu numai ca te ajuta sa slabesti, si corpul tau va beneficia, dar vor beneficia si dintii tai.
4. Dieta cu insecte
Aceasta dieta este originara din Asia si a inceput sa fie cunoscuta in Statele Unite si in Marea Britanie. Aceasta dieta se bazeaza pe faptul ca insectele sunt o sursa buna de proeine. Proteinele ajuta la construirea si repararea muschilor si din moment ce muschii ard mai multe calorii decat grasimi si grabesc metabolismul, persoana care le consuma va slabi.

Citeste si:  Machiaj de zi elegant (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.