Cele mai dramatice slabiri ale celebritatilor

Multitudinea de diete si complexitatea planurilor de exercitii pot face minuni, permitandu-ne sa asistam la cele mai dramatice slabiri ale celebritatilor. Aceste personalitati faimoase au reusit sa scape de multe kilograme si sa se simta increzatoare si sexy. Acestea sunt doar cateva dintre exemplele perfecte despre cum munca intensa poate conduce la rezultate fabuloase atunci cand vine vorba de slabire.
Exista nenumarate moduri in care poti sa scapi de kilogramele in plus, prin urmare provocarea ar trebui sa fie una usor de acceptat. Acesta este momentul in care oamenii pot apela la ajutor profesional, si anume la antrenori personali si la nutritionisti. Celebritatile sunt clientii fideli ale trainerilor. Ca si rezultat, ne-am gandit sa va atragem atentia asupra celor mai dramatice slabiri ale vedetelor. Acestea sunt intr-adevar cele mai proeminente exemple in legatura cu modul in care poti scapa de excesul de grasime si de kilogramele in plus, adoptand dieta si planul de exercitii bine definit.
1. Janet Jackson
Janet Jackson este una dintre cele mai populare persoane de la Hollywood care au trecut prin efectul yo-yo de foarte multe ori. A reusit sa puna pe ea nu mai putin de 60 de kilograme, si sa le dea jos intr-o perioada foarte scurta de timp. Cantareata pretinde ca s-a ingrasat pentru un rol, pe care a trebuit sa il refuze ulterior. In patru luni, ea a slabit toate acele kilograme cu ajutorul unei diete echilibrate, cu 4-5 mese pe zi, si a renuntat de asemenea la mancarea de tip fast-food.
2. Jennifer Hudson
Actrita si cantareata a reusit sa treaca de la marimea 16 la 6 dupa ce a adoptat o dieta, dar si un plan de exercitii motivant. Totusi, ea pretinde ca nu vrea sa fie slaba. Actrita a reusit sa inspire milioane de fete cu noul sau look, precum si cu procesul sau de slabire sanatoasa.
3. Kelly Osbourne
Una dintre cele mai mari luptatoare impotriva idealului de femeie slaba este Kelly Osbourne, care, la randul sau a slabit foarte mult. Cantareata in varsta de 25 de ani a reusit sa treaca printr-o transformare dramatica in ceea ce priveste look-ul ei. Trucurile ei sunt de fapt consumarea unei jumatati de mar care ar trebui sa ii tina metabolismul activ pe tot parcursul noptii. In mod aditional, ea s-a apucat de Pilates, pentru a-si modela curbele.
4. Nicole Richie
Intr-adevar, exemplul Nicole Richie nu este cel mai bun de urmat atunci cand vine vorba de slabire. S-a zvonit de asemenea ca tanara ar avea probleme alimentare, intrucat a ajuns la marimea 0. De cealalta parte, ea da vina pe stres, precum si pe problemele emotionale pentru slabirea dramatica.
5. Oprah Winfrey
Intr-adevar, Oprah a reusit sa mai puna ceva kilograme pe ea din cele de care scapase, din cauza problemelor tiroidei si a programului super-incarcat, dar ea inca poate sa fie inclusa in acest top al celor mai dramatice slabiri. Ea a reusit sa ajunga de la 108 kilograme la 73 de kilograme, pentru ca lucrurile scapasera de sub control, ea nemaiputand sa opreasca ingrasarea.

Citeste si:  Ingrijirea parului in perioada sarcinii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.