Cele mai frumoase femei ale lumii

Please select a featured image for your post

Frumusetea se afla in ochii celui care o priveste. Este una dintre cele mai faimoase zicale. Si frumusetea femeilor faimoase este un subiect foarte discutat in era moderna, cu nenumarate studii si interviuri facute pe aceasta tema. Lista femeilor frumoase variaza, dar exista cateva nume care se afla in aceasta lista in ultimii ani. Topul celor trei este relatat mai jos:
3. Halle Berry
2. Catherine Zeta-Jones
1. Angelina Jolie
3. Halle Berry si-a inceput cariera ca si model si a devenit una dintre cele mai bune actrite pe care Hollywood-ul le-a avut vreodata. Este o castigatoare a premiului Academy pentru rolul sau minunat din Monster’s Ball. A castigat numeroase premii pentru rolurile pe care le-a avut. In afara de aptitudinile sale actoricesti, ea a castigat inimile a milioane de fani din intreaga lume pentru ca este o femeie frumoasa. A fost votata ca fiind cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire Magazine in 2008.
2. Catherine Zeta-Jones
Nacuta in data de 25 septembrie 1969, Catherine este din Swansea, Wales si s-a stabilit recent in Statele Unite. La inceputul carierei, ea primea roluri mici, dupa care a intrat in lumina reflectoarelor in adevaratul sens al cuvantului. Este castigatoarea unui premiu Academy si BAFTA pentru rolul din filmul Chicago.
1. Castigatoarea a trei premii Globuri de Aur si un premiu Academy si doua premii Screen Actors Guild, Angelina Jolie este una dintre cele mai bune actrite de la Hollywood. Ea s-a nascut pe 4 iunie 1975 in Los Angeles, California si este fiica actorilor Marcheline Bertrand si Jon Voight. Si-a inceput cariera in lumea modelingului si si-a facut de asemenea aparitia in diferite videoclipuri. In ultimii ani se afla in fiecare lista a celor mai frumoase femei din intreaga lume.
Iata deci, care sunt cele mai cunoscute femei frumoase din intreaga lume. Cine stie, poate ca in acest top vor intra la un moment dat si cateva romance, pentru ca daca stam sa ne gandim putin, si noi avem frumusetile noastre, nu-i asa?

Citeste si:  Cele mai bine imbracate 10 femei ale anului 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.