Coafuri de Sarbatori

Sezonul acesta cere sa fii minunata si festiva. Esti gata sa te apuci de treaba si sa arati impecabil? Iata ai aici cateva coafuri pe care poti sa le executi tu singura acasa, si care se potrivesc de minune cu sezonul Sarbatorilor. Acum tot ce ai de facut este sa iti faci griji in legatura cu ceea ce vei purta.
1. Prima coafura pe care vi-o prezentam este cea a Alexei Chung, care prefera bob-ul nu atat de bine executat.
Alexa are o abordare mai distincta asupra frumusetii, lasandu-si parul mai mult necoafat, decat coafat. Este adepta stilului natural, asa ca vi-l recomandam si voua. Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati putina spuma, pentru a-l fixa, concentrandu-te mai mult la radacini. Usuca-l apoi imediat folosind un foehn cu difuzor. Aplica putin ser prin par pentru a-l netezi si a-i adauga putina stralucire.
2. Bucle ravasite a la Blake Lively
Buclele sunt intotdeauna in plus si dau intotdeauna bine. Aplica putina spuma pentru volum si usucal. Aplica putin ser pentru netezire si apoi foloseste un ondulator pentru a rasuci sectiuni mici ale parului, lasand varfurile afara. Introdu usor degetele prin par pentru a separa buclele.
3.Codita ” jucausa” a lui Carrie Underwood
Este cel mai usor mod de a-ti aranja parul. Perie-ti parul bine si strange-l bine chiar sub cap. Permite suvitelor de par sa cada pe fata pentru a ti-o contura. Foloseste elastic bun pentru a-l prinde. Aplica putin fixativ.
4. Coafura a la Emily Blunt
Nu este nevoie sa ai o zi in care nu iti sta parul daca ai o bentita prin apropiere. Ea te poate scapa de chinul aranjarii parului. Aplica putin spuma pentru volum si usuca-l. Strange-l cu o bentita si aplica putin fixativ.
5. Coc de balerina a la Kim Kardashian
Atunci cand nu stii ce sa faci si ce sa alegi, noi te sfatuim sa mergi pe coc. Acesta este elegant si se executa foarte usor. Dupa ce iti usuci parul aplica putina crema de coafat. Strange-ti parul sus si prinde-l cu un elastic. Nimic mai simplu si vei arata uimitor de bine.

Citeste si:  Fara bauturi racoritoare, dar cu peste crud si orez

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.