Combate cearcanele

Epiderma din jurul ochilor este de patru ori mai sensibila decat restul pielii, si asta pentru ca zona respectiva nu este sustinuta de tesutul adipos sau de cel osos. Pentru a preveni aparitia lor, trebuie sa inlaturi urmatorii factori declansatori: poluarea, tutunul, alcoolul si lipsa somnului.
Foloseste produse speciale, menite sa reduca retentia de apa sa reimprospateze privirea si sa tonifieze epiderma. Sau poti recurge la tratamente naturiste: comprese cu ceai verde sau negru (aplicate timp de 10 minute). Sau lasa doua linguri la frigider pentru cateva ore si apoi aseaza-le pe ochi, pana cand simti ca nu mai sunt reci.
Nu ai apucat sa aplici o crema salvatoare. Norocul tau este ca mai exista o solutie pentru ultima suta de metri: anticearcanul. Cele mai noi produse de acest gen camufleaza si, in acelasi timp, hidrateaza pielea, imbunatatind microcirculatia. Trebuie sa alegi o nuanta cu un ton mai deschisa decat culoarea pielii tale. Modul de aplicare corect: intinde anticearcanul, fara sa apesi, dinspre coltul intern al ochilor spre cel extern, pana ce este absorbit complet in piele.

Citeste si:  3 stiluri de machiaj pentru Halloween

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.