COMUNICAT DE PRESA: Dubla protectie Lady Speed Stick

Lady Speed Stick propune noua gama inovativa de deodorante pentru femeia dinamica, moderna, care este increzatoare in fortele proprii. Cele mai recente studii, dezvoltate la nivel mondial arata ca majoritatea femeilor de astazi au un stil de viata foarte activ, sunt extrem de dinamice, jongleaza cu brio intre familie, cariera si cele mai diversificate hobby-uri. Pentru aceste femei, Lady Speed Stick a creat o formula unica ce ofera protectie dubla pe durata intregii zile. in plus design-ul inovator al noilor deodorante spray Lady Speed Stick face ca utilizarea acestora sa fie mult mai simpla si rapida.
Pentru ca Lady Speed Stick pune accent pe diversitate, deodorantele pot fi gasite in forme diferite, adaptate celor mai exigente nevoi ale femeii de astazi:
Deodorantele Spray Lady Speed Stick – au o forma noua, unica, feminina, ce face ca folosirea lor sa fie mult mai usoara si rapida. Mai mult, vechea problema a capacului e de domeniul trecutului – doar o apasare si esti protejata. De asemenea, Lady Speed Stick ofera doua linii diferite de deodorante spray – 24/7 pentru zilele agitate cand e nevoie de o protectie avansata si eficienta si Aloe pentru momentele cand pielea are nevoie de o ingrijire delicata.
Deodorantele Roll-on Lady Speed Stick – sunt subtiri, usoare si incap chiar si in gentile cu cele mai pretentioase forme.
Deodorantele Stick Lady Speed Stick – beneficiaza de o formula noua, avansata, si permit absorbtia rapida de catre piele, pentru o protectie de lunga durata.
Deodorantele Gel Lady Speed Stick – pentru a simti mereu o senzatie racoritoare.
Deodorantele Lady Speed Stick inseamna protectie, incredere in fortele proprii si curajul de a incepe o noua zi ca o pe o provocare unica!

Citeste si:  Cura de detoxifiere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.