Comunicat de presa – Noua gama cu Q10 Active de la Eucerin

Regenerare celulara activa pentru pielea sensibila
Noua gama cu Q10 Active de la Eucerin

Problema o data cu varsta, proprietatile de autoregenerare ale pielii scad, pielea devenind predispusa la aparitia primelor semne de imbatranire: ridurile.
Cercetatorii Eucerin au dezvoltat gama Q10 Active – o gama special creata pentru a sustine abilitatile naturale de regenerare ale celulelor tenului sensibil. Fiecare produs din gama este special dezvoltat pentru diferite tipuri de ten, pentru diferite zone ale fetei si pentru toate momentele de aplicare: crema de zi pentru pielea uscata, fluidul de zi pentru pielea normala spre mixta, crema de ochi si crema de noapte.

Crema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. in numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil. in plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator asupra pielii. Pielea dumneavoastra este sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva. Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum. Pret recomandat: 69.60 RON

Citeste si:  Vitamina C- sursa de frumusete

Crema de noapte Q10 Active imbunatateste regenerarea celulara in timpul noptii. Pret recomandat: 74.26 RON.

Q10 Crema de ochi Q10 Active reduce semnificativ profunzimea ridurilor din jurul ochilor si reduce vizibil cearcanele dupa 5 saptamani de utilizare regulata. in plus, Coenzima Q10 in combinatie cu filtre de protectie solara (FPS 6) protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii premature. Pielea din jurul ochilor este sensibil mai ferma si mai fina, iar cearcanele si pungile din jurul ochilor sunt vizibil reduse.
Pret recomandat: 55.38 RON.

Citeste si:  Diete celebre: regimul DASH

Eucerin Fluid Q10 Active este un produs anti-rid usor, care se absoarbe rapid si se bucura de eficienta demonstrata si de toleranta la nivelul pielii. Are o formula foarte usoara, fara ulei. Pret recomandat: 74.26 RON.

Despre Coenzima Q10

Coenzima Q10 este gasita in mod natural in straturile celulare ale pielii si joaca un rol important in metabolism. Este responsabila pentru stimularea productiei de energie la nivel celular necesara pentru a reduce semnele premature ale imbatranirii, precum ridurile. O data cu varsta, propria productie de Q10 a corpului scade, rezultand un ten lipsit de energie cu predispozitie spre pierderea elasticitatatii si formarea ridurilor premature. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante recunoscute impotriva redicalilor liberi ce ataca pielea.

Citeste si:  Parfumuri noi pentru iarna 2010-2011

Programul Eucerin Sensitive Skin

Cercetatorii Eucerin beneficiaza de experianta a peste 100 de ani in technologii cosmetice si tratamente terapeutice de ingrijire a pielii si sunt intotdeauna la curent cu ultimele descoperiri in domeniul dermatologiei datorita stransei colaborari cu dermatologi de renume. Astfel rezulta solutii eficiente pentru problemele specifice pielii. Programul Eucerin Sensitive Skin urmeaza standarde dermatologice inalte pentru a oferi eficienta si tolerabilitate la nivelul epidermei. Continand ingrediente atent selectate, majoritatea gasindu-se in mod normal in structura celulara a pielii, produsele Eucerin® au o tolerabilitate inalta si nu contin parfum sau coloranti. Excelenta compatibilitate a produselor Eucerin a fost dovedita prin studile clinice asupra tenului sensibil.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.