Comunicat de presa:Protectie solara tridimensionala de la Eucerin

Noua gama de protectie solara de la Eucerin fortifica structura pielii in profunzime si o protejeaza de efectele nocive ale soarelui prin sistemul unic ce foloseste ingredientul natural Licochalcon. Produsele vedetale gamei sunt Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 si Fluidul matifiant SPF 30, ce poate fi si o excelentabazade machiaj.
Licochalconul este un puternic antioxidant si creeaza un mecanism de protectie impotriva radicalilor liberi indusi de radiatiile UV. S-a demonstrat clinic ca acest ingredient activ, extras din lemn dulce, protejeaza celulele din straturile profunde ale pielii impotriva efectelor nocive ale soarelui. Textura usoara se absoarbe rapid, protejand atat straturile superioare ale pielii, cat si pe cele inferioare.
Gama este imbogatita cu un produs inovativ special creat pentru pielea sensibilasi predispusala alergii: Gelul cremaimpotriva alergiilor solare SPF 25 ce contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante. impreuna cu vitamina E, AGR intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi – principala cauzaa alergiilor solare.
Pentru minimalizarea riscului alergiilor, gelul crema nu contine parfum si emulsifianti. Cu o texturausoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibilala expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstratala pacientii predispusi la alergii. Eucerin vaoferasi Gelul crema dupa plaja impotriva alergiilor.
O noua inovatie Eucerin este fluidul matifiant SPF 30. Este o excelenta bazade machiaj, si este special conceput pentru tenul normal si mixt. Produsul are o textura lejera, nu lasa urme de grasime si este rezistent la apa.

Citeste si:  Efecte antioxidanti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.