Cosmetice organice

Cosmeticele organice le fac concurenta dura cosmeticelor chimice. Fabricate din ingrediente naturale, aceste cosmetice iti asigura o piele sanatoasa si luminoasa. Asa ca, aceste cosmetice sunt de asemenea bio. Poti sa le spui deja adio acelor cosmetice chimice dure si la reactiile lor adverse. Desi idea sau conceptul unor cosmetice organice este noua pe piata cosmeticelor, popularitatea lor creste pe zi ce trece. Poti obtine aceste cosmetice de la magazinele locale, uneori acestea sunt specializate pe aceste cosmetice.
Unele dintre beneficiile de care se poate bucura pielea ta de la aceste cosmetice naturale sunt:
– Nu au reactii adverse: Din moment ce cosmeticele organice sunt facute din materiale extracte naturale astfel ca pielea ta va beneficia de tratament de cea mai buna calitate.
– O piele mai luminoaas, sanatoasa si mai tanara: Cosmeticele organice se absorb mai repede in piele si se curata mai usor din pori. Astfel, pielea poate respira mai libera si va arata astfel mai luminoasa si mai tanara.
– Repara „daunele”pielii si o poate face catifelata si supla.
– Cosmeticele organice sunt usoare si concentrate in comparatie cu cele chimice. Asa ca, ai nevoie de o mica cantitate.
– Cosmeticele organice sunt bio. Efectele daunatoare ale cosmeticelor artificiale nu se limiteaza numai la piele. Balanta ecologica a mediului este de asemenea afectata. Cu aparitia cosmeticelor organice, poluarea mediului poate fi prevenita intr-o anumita masura.
Pentru a avea o piele tanara si frumoasa, este important sa scapi de toxine atat din organism cat si de pe piele. Cosmeticele organice conduc acest proces in mod eficient.
Din moment ce cosmeticele organice sunt facute din extracte din plante si alte ingrediente naturale, poti de asemenea sa le faci acasa. Baza sau principalul ingredient ale acestor cosmetic enaturale includ uleiul vegetal si apa. In mod surprinzator, in unele produse contin extracte din ciocolata si fructe.

Citeste si:  Alimente dietetice ieftine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.