Crema antirid

Orice femeie este preocupata de aspectul tenului sau, incercand sa opreasca actiunea timpului si efectele acestuia asupra fetei.
In functie de substantele care intra in compozitia lor, exista creme antirid cu proprietati antioxidante – aceste produse contin vitaminele C, E sau seleniu si protejeaza epiderma de actiunea agresiva a factorilor din mediul exterior (poluarea, razele ultraviolete).
O alta categorie o constituie cremele antirid pe baza de acizi de fructe, alese in principal pentru efectul de gomaj bland pe care il au asupra epidermei. Acest tip de produse confera stralucire pielii si stimuleaza secretia de colagen.
O a treia si ultima clasa de creme antirid include produsele cu un continut ridicat de vitamina A acida, care este cel mai important element in lupta impotriva ridurilor. Problema este ca organismul nu tolereaza bine acest produs – de aceea, astfel de creme se elibereaza numai cu reteta medicala. Insa nu te intrista: exista o varietate bogata de creme antirid care contin compusi derivati ai vitaminei A, care sunt foarte bine tolerate si asimilate de organism. Este recomandabil sa le folosesti incepand cu varsta de 35 de ani.
In functie de obiectivul pe care ti l-ai propus si de particularitatile tenului tau, vei opta pentru una dintre categoriile mentionate.

Citeste si:  Mituri in dieta pentru frumusete

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.