Cum devii un makeup artist profesionist (video)

In tutorialul de astazi va prezentam instrumentele de care aveti nevoie pentru a deveni un makeup artist profesionist.
Makeup artistii au nevoie de instrumente de baza pentru a fi niste profesionisti adevarati.
Pensulele de aplicare sunt absolut necesare, din mai multe motive. In primul rand, datorita calitatii lor vei obtine un machiaj de calitate si natural. In al doilea rand, impreuna cu produsele de calitate pe care le folosesti ele sunt cheia in a face diferenta, machiajul fiind unul de calitate si profesionist.
Trebuie sa ai o gama larga de pensule: sintetice, din par natural, mixte. Ele trebuie sa fie intotdeauna curate si dezinfectate. Este de asemenea important ca locul in care le tii sa fie, de asemenea, curat.
Cele mai importante obiecte din trusa unui makeup artist sunt diferite fonduri de ten in diferite texturi, creioane corectoare si pudra. Pudra si fardurile de pleoape trebuie sa fie in diferite culori : de la cele mai naturale si neutre la cele mai intense culori.
Blush-ul de obraji si iluminatoarele trebuie sa fie de asemenea in mai multe culori.
Geanta unui makeup artist profesionist trebuie sa fie plina de diferite culori pentru a crea orice fel de machiaj.
Un makeup artist trebuie sa aiba de asemenea o varietate mare de rujuri si luciu de buze, de la culori precum rosu intens la maro deschis. Trebuie sa existe de asemenea si produse pentru tratamentul buzelor. Acestea sunt produsele must-have atunci cand vine vorba de machiaj.
La fel de importante sunt rimelul si dermatograful. Culori precum negru, maro si albastru in diferite culori si ondulatorul d egene.
Sunt necesare de asemenea creme hidratante pentru diferite tipuri de ten, seruri, baza de machiaj de apa termala pentru revitalizarea pielii.
Un makeup artist trebuie sa aiba toate obiectele mentionate mai sus pentru a putea sa transforme pielea in doar cateva secunde.
Ar trebui de asemenea sa ai o agenda si carti de vizita pentru a programa intalniri. Nu lipsi niciodata de la intalniri si nu intarzia. Acest lucru este foarte important. Lasa intotdeauna o carte de vizita pentru a fi usor de contactat in viitor.

Citeste si:  Piramida alimentara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.