Cum eliminam „coaja de portocala”?

Celulita…ahh, toate o uram!! Si facem eforturi pentru a scapa de ea sau in cazuri mai fericite, pentru a preveni aparitia ei.

Care credeti ca sunt factorii care stau la baza aparitiei celulitei?

In primul si in primul rand, alimenatia nesanatoasa, neechilbrata si aportul caloric crescut de dulciuri, grasimi animale sau aditivi alimentari. Unde credeti ca se depun aceste alimente? Ei bine, in tesutul adipos subcutanat, la nivelul coapselor, soldurilor si al abdomenului, dand aspectul inestetic de “coaja de portocala” sau mai bine zis..celulita.

Citeste si:  Cele mai frecvente greseli in machiaj

Sedentarismul este si el de vina pentru aparitia si formarea celulitei, dar depinde numai de noi si de vointa pe care o avem pentru a trece peste si pentru a ne putea mobiliza.
Cumpara-ti un voucher impreuna cu prietenele tale si mergi de cel putin 2 ori pe saptamana la masaj sau la fitness.

Dereglarile hormonale pot fi si ele o cauza a aparitie celulitei, iar pentru asta trebuie sa mergi regulat la medicul endocrinolog pentru a verifica stadiul in care te afli. Urmeaza cu strictete sfaturile medicului si tratamentele pe care ti le prescrie daca vrei sa functionezi sanatos si in limite normale.

Citeste si:  Cum sa arati perfect la intalnirea de maine

Consumul de cafea, alcool si tutun favorizeaza aparitia celulitei si extinderea acesteia daca nu incercam sa reducem consumul lor sau sa le inlocuim cu alte obiceiuri mai sanatoase.

Cum scapam de celulita?

Masajul anticelulitic este o metoda eficienta de diminuare si eliminare a celulitei. Pentru a avea rezultate vizibile, aceasta metoda trebuie sa fie efectuata corect si sa nu provoce echimoze ( vanatai ).
Masajul anticelulitic tonifica musculatura si ajuta la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Citeste si:  Cum ne mentinem bronzul?

Electrostimularea ne ajuta sa eliminam grasimile, sa ne recapatam fermitatea, sa ne tonifiem musculatura, sa intensificam metabolismul, circulatia sangvina si limfatica.

Sauna aduce un aport pozitiv asupra starii de sanatate, asupra organismului, spiritului si sufletului, ajuta la intarirea sistemului imunitar, diminueaza stresul, stimuleaza organismul si ajuta organismul sa elimine toxinele acumulate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.