Cum machiezi ochii apropiati si cei departati

Daca ai ochii apropiati trebuie sa folosesti: farduri in culori luminoase si sidefate, cu textura cremoasa in coltul interior al ochiului, iar spre exterior, nuante inchise care sa prelungeasca usor linia pleoapei. Inainte de a aplica fardul, contureaza cat mai mult jumatatea din exterior a ochiului cu un tus negru, subliniind inclusiv pleoapa inferioara. Va deschide privirea si ii va da mai multa intensitate.
Bine de stiut: Sprancenele groase umbresc privirea, asa ca poarta-le mai subtiri si penseaza discret marginea dinspre nas.
Daca ai ochii departati trebuie sa folosesti un dermatograf intr-o culoare inchisa, cu ajutorul caruia sa accentuezi coltul interior al ochiului. Contureaza apoi pleoapa mobila cu un fard kaki, maro deschis sau bronz, mergand ascendent, spre arcada. Coltul exterior si arcada vor fi foarte discret puse in evidenta de un fard luminos, intr-o nuanta deschisa: bej sau roz foarte pal.
Bine de stiut: contureaza coltul interior cu farduri inchise. Fa o combinatie armonioasa intre culorile folosite si nu uita ca nuanta trebuie sa se piarda treptat spre exterior. La final, foloseste un rimel pentru volum.

Citeste si:  Machiaj haute-couture pentru primavara 2013

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.