Cum ne machiem de Halloween

Machiajul face parte din viata noastra si ii dedicam de cele mai multe ori destul de mult timp, mai ales in cea de-a doua parte a zilei, cand simtim nevoia sa-l retusam si sa-l evidentiem mai mult.
Pentru aceasta zi minunata de vineri, pentru acest inceput de weekend, ne-am gandit la un machiaj mai deosebit, mai ales ca se apropie Halloween-ul.
Machiajul de Halloween trebuie sa fie unul cat mai spectaculos, evident, in ton cu sarbatoarea si costumatiile pe care ni le-am ales fiecare.
Cel mai comun machiaj de Halloween este cel inchis, in care folosim foarte mult negru, creion dermatograf si ruj rosu. Look-ul Mortichei din familia Adams este cel mai utilizat in aceste zile de catre doamne si domnisoare, pentru ca este usor de realizat si arata bine.
Aplica pe toata fata o pudra cat mai deschisa la culoare si apuca-te de treaba!

Citeste si:  French manicure la tine acasa

Ochii sunt foarte importanti in acest machiaj! Creionul dermatograf negru, rimelul si fardul de pleoape de culoare inchisa sunt tot ce trebuie pentru a da “viata” machiajului. Contureaza-ti bine ochii folosind creionul dermatograf, in timp ce aplici fardul de culoare neagra pe intreaga plepoapa superioara. Aplica dermatograf si in coltul intern al ochiului, pentru a da expresivitate privirii tale si nu uita de rimelul pentru alungirea genelor.
Pentru acest machiaj nu ai nevoie de blush sau fond de ten, pentru ca pielea ta trebuie sa fie cat mai alba si mai mata.

Citeste si:  Picior perfect versus picior ingrijit

Pentru buze poti folosi un ruj rosu sau tot creionul negru, daca esti mai indrazneata si mai non-conformista si vrei sa iti faci buzele negre.
Incearca sa alegi o nuanta de rosu mai inchisa, mai rece, nu rosul acela plin de viata si electrizant daca vrei sa respecti look-ul Mortichei si tematica Halloween-ului.

Citeste si:  Leacuri din batrani pentru un par superb

De Halloween unghiile trebuie sa fie neaparat inchise la culoare, preferabil negre. Evita unghiile roz sau sclipicioase. Daca esti mai indrazneata de fel, poti aplica pe fata cu ajutorul unei pensule si al unui fard de culoare mov inchis, cateva pete pe fata, pentru a da impresia de fata vanata, asa cum au toate personajele Halloween-ului.
Nu uita de felinarul din dovleac si de celebra urare: “Trick or treat” in acest weekend “costumat”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.