Cum pot femeile sa scape de grasime

Femeile se lupta cu greutatea mai mult decat se lupta barbatii. Asta este pentru ca ele sunt programate genetic sa aiba un procentaj mai mare de grasime si o masa musculara mai mica decat barbatii. Stim ca este putin nedrept si nu poti face nimic sa schimbi acest lucru, asa ca trebuie sa te impaci cu asta. Totusi, deci aceste fapte raman, femeile pot inca sa atinga un fizic mai frumos si mai slab daca au o dieta echilibrata si fac exercitii fizice regulate. Acest articol va sublinia cea mai buna abordare despre cum femeile pot slabi, dar cel mai important, cum pot scapa de grasime.
1. Exercitii aerobice
Exercitiile aerobice sunt foarte eficiente in arderea caloriilor. Actiunile de ardere a caloriilor precum exercitiile sunt bazate pe principiile de baza ale Calorimetriei indirecte. Potrivit unui studiu medical, caloriile sunt convertite in energie cu ajutorul oxigenului. Si asa cum exercitiile aerobice imbunatatesc nivelul oxigenului, cantitatea de calorii pe care o arzi creste de asemenea.
2. Exercitiile de rezistenta
Exercitiile aerobice nu sunt numai limitate la echipamentul de gimnastica. Poti de asemenea sa beneficiezi de antrenament de aerobic facand activitati care te ajuta sa obtii mai mult oxigen precum sporturile competitive, dansul, etc.
Acesta este un tip de antrenament de rezistenta performat folosind diferite aparate, benzi de rezistenta, si inot. Mai mult decat atat, un studiu recent al Universitatii din Carolina de Est a concluzionat ca exercitiile de rezistenta sunt mai eficiente decat exercitiile aerobice atunci cand vien vorba de reducerea procentajului total de grasime.
3. Mananca fructe colorate si legume
Salatele cu fructe si legume fara maioneza sau dressing greu te ajuta sa te mentii in forma. Asta pentru ca au un continut ridicat de apa, si sunt sarace in calorii.
Fructele in particular, contin cantitati mari de fibre solubile care ajuta la controlarea nivelului zaharului din sange si ar putea, prin urmare sa previna luarea in greutatea.
Legumele pe de alta parte, in special cele verzi, contin cantitati foarte mari de vitamine si minerale, dar cantitati foarte mici de calorii.
4. Asculta-ti organismul
Uneori, setea este confundta cu foamea, prin urmare, motivul pentru care populatia devine supraponderala sau obeza este pentru ca nu isi asculta organismul. Ori de cate ori crezi ca iti este foame, incearca sa bei un pahar plin cu apa si vezi daca iti satisface burtica. In acest mod, vei evita consumul nenecesar de mancare.
Mai mult decat atat, incearca sa mananci incet, pentru ca de obicei este nevoie de timp pentru ca creierult au sa ii transmita corpului semnalul acela ca este satul.

Citeste si:  Frumusete naturala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.