Cum sa ai gene mai lungi

Genele ne protejeaza ochii. Mai mult decat atat, genele sunt un simbol universal al frumusetii. Femeile, care isi doresc in permanenta gene mai lungi, le au mai scurte in mod normal decat barbatii. Multe produse, precum rimelul si genele false, iti vor face genele sa para mai lungi. Exista si alte produse cosmetice care promit sa iti stimuleze cresterea genelor. Dar daca vrei ca genele tale sa creasca in mod natural, poti sa incerci cateva trucuri vechi, precum:
1. Imbunatateste-ti dieta pentru a-ti face genele sa creasca mai lungi in mod natural. Fara o nutritie corespunzatoare, corpul tau va bloca cresterea parului, a unghiilor si chiar a genelor. Altfel, orice iti face parul sa creasca, iti va ajuta si genele sa creasca.
2. Aplica solutii naturale, precum ulei de masline, pe gene pentru a le face mai puternice. Pune produsul pe gene seara si spala-te dimineata.
3. Aplica vitamina E pe gene cu o pensula curata.
4. Spala-te pe ochi in mod regulat.
5. Curata pensula rimelului in mod constant pentru a preveni infectiile la ochi.
6. Nu fi nerabdatoare. Tine minte ca genele au parul care creste cel mai incet.
7. Aplica tus pentru ochi aproape de linia genelor. Foloseste tus de culoare neagra pentru a face genele sa para mai lungi decat sunt in realitate. In acest mod vei crea iluzia unor gene mai subtiri si mai lungi.
8. Curbeaza-ti genele. Genele care sunt plate par scurte, chiar daca nu sunt. Acest lucru este cauzat de unghiul din care sunt vazute. Un curbator de gene iti va face genele sa fie curbate, dar ai grija sa faci acest lucru cu multa atentie. Ultimul lucru pe care il vrei este sa iti smulgi genele.
9. Aplica genel false. Daca te uiti cu mai multa atentie la pozele celebritatilor, o sa observi ca majoritatea dintre ele poarta gene false.
10. Aplica rimel. Daca porti gene false, acestea te vor ajuta sa iti lungesti genele. Si in general, rimelul te va ajuta sa iti faci genele sa para mai lungi si mai subtiri, atata timp cat folosesti rimel de calitate.

Citeste si:  Cum eliminam "coaja de portocala"?

Un comentariu
  1. Pentru cresterea genelor se pot folosi si anumite geluri care se aplica pe gene. Un produs interesant este Realash, un intensificator pentru cresterea genelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.