Cum sa ai sprancene perfecte

Sprancene perfecte

Nu stiu daca ati observat dar un chip poate sa devina mai frumos, mai luminos in functie de forma sprancenelor. In schimb, atunci cand sprancenele sunt prost pensate, desenate, tatuate, chipul devine mai aspru si chiar mai matur. Exista o serie de trucuri pentru a avea sprancene frumoase si naturale. Machiajul semipermanent ar trebui sa fie solutia celor care chiar nu mai au cum sa obtina sprancene frumoase intr-un mod natural.

Cum putem sa avem sprancene frumoase?

1. Foloseste un ulei de cocos, migdale sau ricin pentru a le ingriji. Aplica-l seara inainte de culcare.

Citeste si:  Necesitatile unei garderobe (partea I)

2. Foloseste o perie speciala pentru sprancene sau o periuta de la mascara pentru a pieptana sprancenele. De cele mai multe ori, parul de la sprancene are tendinta de a sta in diferite directii si, tocmai de aceea, trebuie sa folosim o perie pentru sprancene  pentru a le da forma lor naturala.

3. Foloseste capatul unei pensule pentru forma potrivita. Plaseaza pensula de-a lungul nasului pentru a-ti da seama de unde porneste spranceana, apoi du-te cu varful pensulei spre centrul ochiului pentru a vedea unde este centrul sprancenei si apoi coboara pe langa coltul ochiului pana unde se termina spranceana. Alegand cele mai importante puncte, iti va fi mult mai usor atunci cand te pensezi.

Citeste si:  Trucuri pentru slabire

4. Foloseste o forfecuta pentru taierea sprancenelor. Tunde-ti sprancenele  dupa o perioada mai lunga.Taie firele lungi care ies din conturul sprancenei. Incepe prin a pieptana sprancenele in sus si taie din lungimea firelor care au crescut mai mult decat forma naturala.

5. Aplica produs pentru a contura sprancenele.Sprancenele nu trebuie sa fie foarte groase si sa iasa prea tare in evidenta, dar nici foarte sterse.Foloseste un creion  si contureaza spranceana incepand cu jumatatea acesteia  pana in capat pentru a te ajuta sa obtii un efect in degrade. Apoi intinde produsul cu ajutorul unei pensule pe intreaga suprafata a sprancenei.

Citeste si:  Parfumurile lunii martie

6.Penseaza sprancenele. Imediat dupa ce ai conturat sprancenele in forma pe care vrei sa o obtii,  incepe sa pensezi firele care se afla in plus.Nu uita sa stergi zona cu ajutorul unor servetele demachiante care sa contina alcool.

7.Accentueaza arcada. Ultimul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a obtine sprancenele este sa luminezi cu ajutorul unui iluminator zona arcadei. In felul acesta sprancenele vor fi cele care vor iesi in evidenta.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.