Cum sa ai un posterior mai sexy

Esti interesata de toate exercitiile pentru a-ti tonifia posteriorul? Daca raspunsul tau este ” Da”, atunci afla ca nu esti singura in aceasta situatie. Potrivit studiilor, 80% dintre femeile peste 18 ani nu sunt multumite de felul in care arata corpul lor. Ok, deci ce te tine departe de ceea ce iti doresti? Mananci corespunztor si petreci ore in sir la sala, dar nimic nu pare sa functioneze atunci cand vine vorba de posteriorul ferm la care visezi.
Ei bine, este timpul sa abordezi altfel problema.
Alimentatia sanatoasa si activitatea cardio regulata sunt obligatorii atunci cand vine vorba de accelerarea metabolismului si de slabire. Dar pentru a avea un posterior atragator mai sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont.
Se pare ca deseori femeile esueaza in ceea ce priveste trainingul corespunzator atunci cand vien vorba de tonifierea posteriorului.
Aerobicul nu solicita prea tare muschii. Muschii raspund doar atunci cand sunt suprasolicitati.
Cu alte cuvinte, faci aceleasi lucruri la nesfarsit. Corpul nu este obligat sa se adapteze. Prin urmare, nu vezi o prea mare imbunatatire in muschii fesieri. Singurul mod in care poti face asta este sa ridici greutati.
Multe femei cred ca daca ridica greutati posteriorul lor se va mari. Nu este adevarat, greutatile te vor ajuta sa ii dai forma dorita. Ca si bonus, sporind musculatura vei scapa si de grasimi.
Varietatea este cheia. Posteriorul este compus din trei grupe de muschi, asa ca este important sa il lucrezi din mai multe unghiuri.
Indiferent de forma corpului tau, exercitiile de tonifiere iti vor remodela posteriorul. Dar modul in care alegi sa faci exercitii depinde de forma pe care vrei sa o atingi.
Daca ai un posterior plat si cauti sa il faci mai proeminent, ar trebui sa faci mai putine repetari si sa ridici greutati mai mari. Daca vrei sa tonifiezi regiunea aceea, foloseste mai multe repetari si greutati mai usoare.
Urmatorul pas este determinarea greutatii corespunzatoare. Daca simti ca mai poti sa ridici, mai adauga greutate.
Pentru a obtine cele mai multe beneficii din acest workout, muta-te rapid la cel de-al doilea si cel de-al treilea, fara sa te odhnesti. Dupa ce ai facut setul de 3 odihneste-te pentru 30 de secunde si repeta setul intreg. Dupa cel de-al doilea set, odihneste-te timp de 30 de secunde si repeta al treila set si cel final.
Odihneste-te intotdeauna 48 de ore intre workouturi.
Primul exercitiu consta in:
Stai dreapta cu o crosa sau o bata de baseball pe umeri Apleaca-te usor in fata, pana cand trunchiul corpului tau este paralel cu podeaua.
Al doilea exercitiu consta in:
Ataseaza o greutate unuia dintre picioare. Tine-te de un obiect solid si indoaie-ti piciorul in spate pana cand acesta iti atinge posteriorul. Dupa ce ai facut numarul de repetari dorite, fa acelasi lucru si pe piciorul respectiv.
Al treilea exercitiu consta in:
Aseaza-te in genunchi pe podea, punand si coatele pe podea. Iti ridici piciorul lateral, contractandu-ti posteriorul. Dupa terminarea seriei dorite de repetari, se trece la cel de-al doilea picior, repetandu-se procesul.

Citeste si:  Bretonul: un look nou si proaspat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.