Cum sa scapati de burtica

Venirea primaverii anunta incet-incet renuntarea la bluzele groase si largi si prezenta unora subtiri, transparente sau mulate. Asadar burtica care s-a format in timpul iernii trebuie sa dispara si sa faca loc unui abdomen suplu. Iata cateva sfaturi pentru exercitii abdominale.

1. Intinde-te pe podea, cu picioarele ridicate, genunchii indoiti in unghi drept si umerii ridicati de pe sol. Mentine-ti echilibrul cu bratele intinse de-a lungul corpului, fara a atinge podeaua. Apropie umerii de genunchi, in timp ce expiri. Inspira, revenind la pozitia initiala.

Citeste si:  Avantajele epilarii cu pasta de zahar

{mosimage}2. Stai pe spate, oarecum ghemuita, cu umerii ridicati, picioarele indoite in aer si mainile sprijinite deasupra genunchilor. Intinde simultan bratele si picioarele oblic, expirand.

3. Intinde-te pe spate, cu picioarele indoite in aer. Apropie alternativ cate un genunchi de barbie, expirand la prima miscare.

4. Stai intinsa pe spate, umerii lipiti de sol, picioarele ridicate cu genunchii indoiti. Din aceasta pozitie incearca sa ridici trunchiul, cu bratele intinse in fata, paralele cu podeaua. Expira la ridicare.

Citeste si:  Protectia solara a pielii

5. Stai cu piciorul drept intins pe podea, iar cu stangul intins, ridicat in unghi drept. Ridica-te in sezut, atingand cu cotul drept genunchiul piciorului stang.

6. Stai pe spate, cu bratele intinse deasupra capului. Ridica-te lent, aducand bratele inainte, in timp ce expiri.

Este important sa:

1. Evitati sa faceti, pe neasteptate, schimbari majore in ceea ce priveste tipul exercitiului sau durata programului de antrenament.

Citeste si:  Cum scapam de celulita

2. Manancati legume, fructe cu coaja, paine si cereale integrale (cele rafinate au un continut foarte redus de fibre).

3. Beti cel putin doi litri de apa pe zi. Alegeti apa plata si ceaiul de plante, nu bauturile carbogazoase bogate in sodiu si cofeina, care mai mult va deshidrateaza.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.