Cum sa te machiezi ca Jessica Simpson (video)

Acest machiaj va fi unul foarte natural, pentru ca Jessica Simpson prefera astfel de machiaje. Urmand pasii prezentati, veti putea obtine look-ul ei acasa.
Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa incepeti cu o fata extrem de curata, cu o exfoliere si cu o hidratare cu o crema. Fondul de ten ales trebuie sa se potriveasca cu tenul vostru si sa fie intins foarte bine. O nuanta mai inchisa de fond de ten veti aplica in jurul ochilor. Un truc este sa folositi pudra pentru a pastra look-ul natural si sa nu-l incarce. Trebuie sa te asiguri ca toate zonele sunt acoperite.
O alta cheie in obtinerea look-ului Jessicai Simpson este fardul de obraz.
Jessica Simpson are intotdeauna niste ochi superbi, dar naturali. Tocmai de aceea foloseste nuante deschise.
Urmatorul pas dupa fardul de pleoape este creionul contur pentru ochi care se aplica pe pleoapa superioara. Atunci cand faceti acest lucru singure, ochiul va fi putin deschis, insa ceea ce trebuie sa faceti este sa intindeti bine pleoapa.
Pentru pleoapa inferioara creionul folosit va avea culoarea maro.
Pentru sprancene trebuie sa folositi un creion de sprancene care sa fie un pic mai inchis decat culoarea voastra naturala.
Asigurati-va ca folositi un rimel bun si ca accentuati colturile externe.
Fardul de obraz este de asemenea foarte important. Totul e sa fie natural, la fel ca si rujul de buze. Conturati buzele foarte usor. Si aplicati la sfarsit putin gloss.

Citeste si:  Inghetata si dieta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.