Cum se judeca frumusetea

Ce este considerat frumos? Cine este considerat frumos? Este frumusetea universala sau este doar ceva care trebuie invatat de culturile individuale? Explorand aceste intrebari, o persoana poate realiza frumusetea care o inconjoara in fiecare zi.
Frumusetea este ceva care este intern si extern in acelasi timp. O minte frumoasa nu insoteste necesar un corp frumos si vice versa. O floare frumoasa poate sa creasca pe un camp plin cu buruieni. Exista multe modalitati in care poate sa fie vazuta frumusetea. Deci, pana la urma, ce este frumusetea?
Atunci cand sunt intrebati ce anume este frumusetea, majoritatea oamenilor se gandesc la flori sau la picturi. Frumusetea poate sa fie mai mult decat atat. Poate sa fie un element intangibil, precum o minte sau o voce. Frumusetea aduce bucurie, si bucuria transmite receptori creierului nostru, facandu-ne sa asociem frumusetea cu placerea. Acesta poate sa fie vazut in fiecare zi in timp ce ascultam melodia preferata la radio, sau in timp ce speram ca avea voce perfecta sa ne faca sa ne simtim vii din nou.
Cine este considerat frumos este tricky. Oamenii frumosi poti fi vazuti peste tot in lume, dar nu sunt in mod necesar considerati frumosi peste tot in lume. Oamenii frumosi care sunt cu adevarat frumosi sunt aceia care sunt tratati cu respect.
Desi oamenii realizeaza ca trebuie sa ai si o minte frumoasa si un suflet frumos, oamenii judeca cel mai si cel mai mult frumusetea fizica.
Depinzand de locul din care esti, frumusetea unuia se poate schimba dramatic. De exemplu, lasa-ne sa iti spunem povestea. In perioada clasica, acele cateva kilograme in plus erau considerate absolut minunate. Persoanele care erau slabe si fragile erau considerate bolnave si urate. Pe masura ce anii au trecut si timpul s-a schimbat, dorinta de a fi slaba a fost preluata si a fost dusa chiar la extreme. Decat sa fii slaba de moarta cum se spune, gandeste-te ca o persoana sanatoasa este frumoasa. Acest tip de frumusete iti permite sa ai curbe minunate si o suplete dulce.
Deci? Tu cum vezi frumusetea? Esti frumoasa?

Citeste si:  Dieta pentru persoanele active

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.