Dieta Beyonce

Beyonce Knowles este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Se stie totusi ca aceasta a avut momente in care a fost mai plinuta, dupa care intotdeauna se prezenta cu o silueta de invidiat. Care este secretul divei? Vi-l spunem noi.
Beyonce a declarat intotdeauna ca adora sa manance, insa ca trebuie uneori sa arate impecabil, fie pentru un rol, fie pentru sedinte foto, videoclipuri, turnee, etc.
Dieta pe care Beyonce a tinut-o este o dieta bazate pe lichide al carei scop este sa detoxifieze organismul in timp ce stimuleaza cresterea tesuturilor sanatoase. Aceasta dieta este cunoscuta sub denumirea de ” Dieta cu limonade”.
Desi Beyonce a declarat ca a consumat de asemenea si legume in timpul celor 14 zile in care a tinut aceasta dieta fulger, aceasta presupune o combinatie de lamai proaspete sau suc de lamaie, consumat de 6-12 ori pe zi, impreuna cu ceaiuri laxative de doua ori pe zi, si nici un alt aliment consumat.
Aceasta dieta poate sa fie tinuta 10 zile, si mai mult, in functie de conditia fizica a fiecarei persoane. Persoanele c boli precumd iabet, ar trebui sa nu tina nici o dieta fulger si sa nu faca schimbari drastice in dieta.
Totusi, Beyonce recunoaste ca aceasta dieta a ajutat-o sa slabeasca, in principal pentru rolul din Dreamgirls, insa, vedeta mai recunoaste si faptul ca s-a infometat si ca i-a fost destul de greu sa reziste, intrucat toata lumea consuma mancare langa ea si avea tot timpul senzatia de foame, chiar daca a modificat dieta introducand si legume.
Un alt lucru pe care Beyonce l-a recunoscut a fost faptul ca dupa ce a terminat aceasta dieta a luat din nou in greutate kilogramele pe care le daduse jos. Mai mult decat atat, diva a recunoscut ca este fericita ca s-a intors la obiceiurile sale alimentare de dinainte.
Prin urmare, aceasta dieta da rezultate, insa nu este recomandata, mai ales persoanelor cu anumite probleme de sanatate. Mai mult decat atat, asa cum diva a recunoscut, aceasta dieta are efectul acela supracunoscut denumit efectul yo-yo.

Citeste si:  Machiaje deosebite (video)

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.