Dieta cu lichide

Daca esti pierdut in mijlocul marii, pe o barca, si vezi doua containere, unul cu mancare si altul cu apa, poti sa alegi doar unul, asigura-te ca il alegi pe cel cu apa.Asta pentru ca poti trai o perioada mai mare de timp fara mancare decat fara apa.Cu toate acestea, plus faptul ca foarte multa apa este continuta de corpul omenesc, pot asigura ca dieta bazata pe lichide este sanatoasa si sigura?
Poate.Dar sigur nu trebuie incercata pentru o perioada lunga de timp.pentru ca, desi corpul omenesc poate functiona mai mult timp fara solide decat fara lichide, este dificil sa ingerezi toti nutrientii de care ai nevoie numai din lichide.
Deci, daca incerci o dieta lichida, incearc-o pentru o perioada scurta-cateva zile, o saptamana maxim.
In timp ce dieta cu lichide poate reprezenta o decizie pentru slabit, avand sens, dar nu daca bei numai bere.Aceste diete sunt de obicei ordonate de doctor pentru examinari pre-operative sau post-operative sau pentru alte teste de diagnosticare, deoarece usureaza observarea rezultatului testelor interne sau a rediografiilor.
Un avantaj al dietelor cu lichide este faptul ca pot fi urmarite cu usurinta, cat timp faci fata poftelor pentru ceva solid.

Citeste si:  Alimente energizante

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.