Dieta cu limonada

Dietele de detoxifiere au cucerit lumea cu rezultatele lor rapide si vizibile. Dieta cu limonada este una dintre dietele de top si stimuleaza oamenii sa scape de toxine, precum si de kilogramele in plus. Principiile de baza ale acestei diete sunt cele ale unei diete de detoxifiere obisnuite.
Dieta de detoxifiere cu limonada promite eliminarea completa si radicala a tuturor factorilor distrugatori si a substantelor care conduc la reactii severe din partea organismului. Cei care au creat aceasta dieta au avut ca public tinta persoanele care isi doresc un efect imediat. Acele persoane care se pregatesc pentru un eveniment special sunt principalele candidate pentru acest plan de detoxifiere. Anumite persoane pot sa urmeze aceasta dieta timp de 10 zile, altele timp de 20 de zile, in functie de numarul kilogramelor care se doresc a fi indepartate.
Organismul nostru tinde sa acumuleze o multitudine de substante daunatoare din alimentele si bauturile nesanatoase.
Acestea sunt elementele de baza ale acestui plan de detoxifiere:
1. Sucul de lamaie
Lamaia este foarte benefica pentru organismul nostru. Sucul de la lamaie poate curata rinichii si ficatul.
2. Apa plata
Aceasta este baza limonadei. Este recomandat sa se consume 6 pahare de limonada pe zi.

Citeste si:  Machiaj de Craciun (video)

Beneficiile dietei cu limonada

Exista cateva beneficii ale acestei diete printre care:
– eliminarea toxinelor din organele principale care depoziteaza aceste elemente daunatoare de dragul functionarii corespunzatoare a organismului. Rinichii, ficatul, precum si plamanii sunt doar cateva din cele mai afectate organe care vor beneficia de aceste efecte miraculoase ale acestei diete.
– Datorita hidratarii mare, corpul va fi martorul unui proces de revitalizare. Aceasta va avea rezultate benefice atat asupra pielii, unghiilor, cat si asupra parului.

Citeste si:  Secretele parului lung

Efectele negative ale dietei cu limonada:

Desi profesionistii iubesc efectul acestei diete, trebuie mentionat de asemenea ca in anumite cazuri pot exista efecte negative care pot genera disconfort. Printre acestea se numara:
– oboseala este unul din principalele semne care se pot alatura dietei de detoxifiere.
– Dureri de diferite tipuri pot aparea din cauza privarii organismului alimentelor solide.

Citeste si:  Stima de sine - subestimare vs supraestimare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.