Dieta cu nuci de cocos

In ciuda faptului ca este bogat in grasimi saturate, uleiul de nuci de cocos ajuta metabolismul pentru ca este compus dintre lant mediu de trigliceride, care se ard mai repede de organism. Acest lucru ajuta la sporirea slabitii atunci cand este combinata cu o dieta saraca in carbohidrati. Mai mult decat atat, uleiul de nuca de cocos sporeste functiile tiroidei si ajuta la tratarea candidei.
Functioneaza la fel ca dieta Atkins, numai ca se adauga 2-3 lingurite de ulei de cocos in fiecare zi. La fel cum se intampla cu multe diete cunoscute, exista patru faze.
Faza 1 este partea cea mai stricta a dietei si se limiteaza consumul de carbohidrati.
Faza 2 este un program optional de detoxifiere care se concentreaza pe curatarea colonului, ficatului si rinichilor.
Faza 3 presupune reintroducerea de carbohidrati.
Faza 4 este un plan de mentinere.
Pentru primele trei saptamani, carbohidratii sunt limitatii si poti sa mananci numai alimente bogate in proteine pecum peste, pui, curcan, miel, vitel, oua, nuci si branza, legume si se consuma cel putin 10 pahare de apa zilnic si 2-3 lingurite de ulei de cocos.
Faza de detoxifiere difera in functie de organul pe care vrei sa il cureti – dar exista si anumite recomandari neplacute precum consumul de un pahar de apa amestecat cu suc de lamaie si ulei de masline.
Faza 3 ne permite sa consumam mai multi carbohidrati precum cartofi si fructe, in timp ce faza 4 presupune reintroducerea carbohidratilor.
Se pot slabi pana la 10 kg sau mai mult in primele 3 saptamani, dupa care se vor slabi in jur de 1-2 kg pe saptamana.
Si aceasta dieta presupune includerea unor programe de exercitii fizice intense, in care sa se scape de grasime si sa se tonifice organismul.
Si consumul de apa este foarte important si aici. Sunt recomandati cel putin 2 litri de lichide pe zi. De asemenea, trebuie sa se evite consumul de bauturi carbogazoase si alcool.
Este interzis de asemenea si consumul de dulciuri, produse de patiserie sau produse de tip fast food.

Citeste si:  Dieta pentru persoanele active

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.