Dieta de slabire alkalina

Toata lumea vrea sa slabeasca, insa nu toata lumea stie ce dieta sa tina pentru a obtine rezultatele dorite. Si in articolul de astazi, la fel cum se intampla si cu celelalte articole, incercam sa va dam cateva idei, cateva exemple de diete care dau rezultate , care sunt de succes.
Dieta pe care o prezentam astazi este dieta alkalina.
Dieta alkalina este o procedura, o dieta bazata pe consumarea selectiei de alimente, care sunt arse de organism. Reziduurile alkaline sunt compuse din minerale bogate in calciu, magneziu, fier si zinc.
Exista trei categorii, in care alimentele sunt clasificate: alkaline, acid, si neutru. Acesta este determinat de nivelul pH care este diluat in apa.
Dietele alkalina includ consumarea de legume proaspete, fructe citrice, nuci, si legume si se descurajeaza consumarea de produse lactate, carne si prea multa sare. Dieta creaza o alkalinitate minima in sange.
Asta inseamna ca dieta mentine echilibrul acidul in sange, care este balanta pH-ului din organism. Fara aceasta balanta organismul este incapabil sa se sustina.
Echilibrarea nivelului pH-ului inseamna mult mai mult decat alegerea alimentelor alkaline pe care sa le mancam. Majoritatea oamenilor considera ca simpla consumare a acestor alimente ar fi suficienta si nivelul pH-ului se va intoarce la nivelul optim.
Dar asta este departe de adevar.
Ai avea nevoie sa stii exact cum sa incepi aceasta dieta in asa fel incat sa se absoarba nutrientii suficienti, mineralele si vitaminele.
Adevarul este ca majoritatea oamenilor mananca lucruri gresite intr-un mod gresit. Dieta ” echilibrata” care ne-a invatat despre piramidele alimentelor, mesele echilibrate si alimente sanatoase este cea care trebuie respectata.
Trebuie sa ne concentram asupra sanatatii noastre si corpului nostru, pentru a ne echilibra nivelul pH-ului. Si pentru a face asta, o dieta alkalina este cea care te poate ajuta pentru a atinge un nivel sanatos al pH-ului, reconstruirea celulelor si tesuturilor, si eventual conduce la un corp sanatos.

Citeste si:  Targul Parada Modei in Clubul Control din Bucuresti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.