Dieta lui Janet Jackson

Se stie ca Janet Jackson a devenit cea mai cautata vedeta pe internet pentru faptul ca a slabit foarte mult. Toata lumea s-a uimit atunci cand Janet a aparut pe revista unuia dintre cele mai cunoscute reviste americane in luna iunie a anului 2006 avand un corp superb, suplu si bine lucrat.
Spre deosebire de alte diete ale celebritatilor, precum dieta lui Jennifer Lopez, Janet a slabit foarte mult.
Desi este cunoscuta pentru faptul ca efectul yo-yo la ea este in floare, ea a spus ca s-a ingrasat pentru un rol dintr-un anumit film, in care trebuia sa apara ca o femeie mai plinuta. Cum a facut acest lucru e stiut de toata lumea. A mancat tot ce si-a dorit si in cantitati mari.
Cateva luni mai tarziu, Janet au uimit lumea slabind foarte mult.
Slabirea aceasta rapida a fost o combinatie creata de doi nutritionisti profesionisti si un trainer. Ei au creat impreuna un plan cu un impact mare pentru a topi grasimea rapid.
Janet manca intre 4 si 5 mese pe zi in functie de ora la care se culca. Nutritionistul sau i-a recomandat alimente proaspete. Totusi, se speculeaza faptul ca primele zile ale dietei au fost compuse in special din lichide.
Asa cum se intampla cu orice dieta, si dieta lui Janet presupunea un anumit deficit de calorii pentru a slabi.
Dietele care sunt asistate de specialisti se dovedesc a fi cele mai eficiente, cu rezultate de slabire foarte mari.
Janet a facut si foarte multa miscare, foarte multe exercitii fizice.
Trainerul sau personal a creat un amestec de miscari de intarire si exercitii cardio. Pentru diversificare, se includeau si anumite sporturi, precum kick boxing, baschet, jogging, etc.
Dieta sa ii permitea ca o data pe saptamana sa triseze, dar cu moderatie. Fiind la o dieta stricta, Janet foloseste acest truc pentru a alunga poftele sau sentimentul de pedepsire.
Janet are grija de portiile de mancare pe car ele consuma fara sa sara insa peste mese, doarme bine si evita alimentele procesate precum zahar, faina, alcool si sucuri. S-a mentionat de asemenea ca s-ar fi folosit acupunctura pentru a-i completa dieta si exercitiile.

Citeste si:  Mic-dejun mare pentru rezultate mari

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.